Thursday, April 7, 2016

Happy 3rd Anniversary Sayang - 30/3/13 - 30/3/16

.

Salam.

Memang dah plan lama nak celebrate anniversary dengan husband yang ke 3 tahun ni. Memula ingat nak celebrate dekat Melaka, nak booking table, buat surprise bagai, tapi last minute, macam tak jadi pulak balik Melaka. Banyak masa dekat Muar. So, survey punya survey, dapat satu tempat best dekat Muar! 

Terus PM owner dia dekat FB, booking tarikh and meja. Booking sekali menu dan kek. Air jer tak booking. Huuu~

Sampai kedai dalam 5 lebih. Order air, then tak lama lepas tuh, makanan pun sampai.

Lamb Shank for husband
RM30 jer untuk set yang ni.

Budak dah tak sabar nak makan huhuu 

Combo Set for me.
Ada lamb, beef and chicken.
Banyak gini cuma RM35 jer

Gila besar portion dia. 
Tak habis.
Siap tapau haha

Close Up

Tak lama lepas tuh, tetiba pelayan restoran datang sambil bawak kek brownies. Muka husband berubah. Surpriseeeeeeeeee!!! 

Like alwayssss.
Budak kicit ni yang overrrr...

Menu untuk Aleesya cuma fries aje huhu.

Hadiah dari Aleesya untuk Abah dia..
Gitar pink Haha.

Ok, nak review pasal makan pulak. Ayam dia juicy sangat, lamb pun. Beef pun sama. Sedapppp., Brownies dia laaaaaaaaagiii lah sedap. Siap ada caramel sauce lagik . *kecur air liur*

Nama kedai tuh Steak & Cake House. Boleh klik link ni untuk keterangan lanjut. Oh yer, owner dia sangat friendly. Siap bagi kiteorang discount lagik. Heheheee. Selalu selalu lah jenguk page dieorang sebab dieorang selalu buat promotion dan diskaun.


Alhamdulillah, genap 3 tahun perkahwina kami. Tercapai impian nak celebrate anniversary bertiga dekat Krabi, Thailand :') 

May Allah SWT bless us and our marriage last forever , insyaAllah. I love my little family since forever. :-* 

Xoxo, 
IntanIrfanAleesya

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13