Wednesday, January 6, 2016

Tudung Murah

.

Salam.

Tudung adalah antara fashion item yang sangat penting buat wanita Islam. Ini kerana menutup aurat adalah wajib bagi Muslimah dan memakai tudung memberikan ruang bagi mereka untuk menerapkan ajaran agama untuk dipraktikkan. 

Bila tak pakai tudung, rasa macam tak lengkap seseorang perempuan muslimah tu. Rasa macam ada yang kurang.

Namun begitu, bagi Muslimah di Malaysia pemakaian tudung terkini tidak membataskan ruang untuk mereka kelihatan bergaya. Sekarang ini terdapat banyak seleksi tudung murah dengan pemilihan corak, warna dan rekaan yang menarik bersama harga yang cukup berpatutan.

Siapa kata nak cantik kena pakai tudung mahal je. Ye tak? Ada je tudung murah serendah RM15. Hihi.

Cantik kan Dato Siti bertudung :) 

Oleh kerana golongan wanita yang bertudung semakin gemar bergaya dan mengikut arus trend fesyen Muslimah terkini semakin banyak koleksi tudung murah dengan rekaan moden dihasilkan. Pereka-pereka fesyen Malaysia juga telah muncul dengan koleksi tudung terbaru bersama rekaan yang unik dan eksklusif.
Banyak website online shopping Malaysia di luar sana yang menawarkan pelbagai pilihan tudung moden Muslimah. Pilih butik fesyen Muslimah yang menawarkan koleksi tudung murah terbaik online agar apa yang anda belanjakan berbaloi!

Klik klik, buat payment, terus barang sampai rumah. Mudah kan? Tak payah buang masa ke shopping mall. Berbelanjalah dengan bijak :)

Ok selamat membeli belah
^__^

Xoxo.
-Intanurulfateha-


2 comments

Nurul Aini said...

Assalamualaikum sis..sy nk tny klu2 sis ade nk jual tudung bokitta,blh wsap sy..0199831018 tq

Nurul Aini said...

Assalamualaikum sis sy nk tny klu2 sis ade nk let go bokitta sy nk bli..blh wsap sy ye 0199831018 tq

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13