Tuesday, January 19, 2016

Teaser Filem - Upin Ipin Jeng Jeng Jeng

.

Salam.

Sejak ada anak, kite dah tak pernah tengok wayang. Tapi masa keluar filem Polis Evo, terus rasa macam nak tengok wayang. Anak pun dah besar sikit. Try test bawak. Alhamdulillah, dia okey. Seronok dapat tengok "TV besar".

Cerita kedua kiteorang tengok adalah Dilwale. Dua kali uols tengok. Kihkih. Kali pertama tengok dekat GSC Aeon Bandaraya Melaka. Kali kedua dekat MBO Square one Batu Pahat, bawak Mama, die hard fan Shah Rukh Khan.

Anak behave tak? Tak lari lari ke dalam panggung wayang? TAK. She is very good girl. Huuu. Sebab dia kan jenis anak mak. Melekat aje dekat kite. Dan kite ambil couple seat. Selesa sikit. Bila dah sejam cerita jalan, dia pon dah penat agaknya, terus bagi susu dan Zzzzz. Dapat lah mommy abah dating feeling masa zaman bujang. Kihkih.

Sebelum ni pernah bawak dia pergi studio jamming, tengok husband kite jamming. Seronok dia tengok Abah dia juget juget time main gitar. Pernah jugak bawak pergi karaoke. Huhuuu. Semuanya okey. Memang anak mommy abah betul. Perangai sameeeeee sangat dengan weolsss. Hihihihi.

Next movie maybe nak tengok cerita Upin Ipin. Dah la ada pelakon faveret mommy, Puteri Balkis. Suka tengok dia berlakon. Menjiwai betul. Betul betul betul. :-P


Tak sabar nak tunggu filem ni keluar. Nanti kite tengok sesama yer Adik Mommy Sayang. :-* Ok bye. Nanti kite taip lagik. Sejak dua menjak ni, rajin pulak update belog. Hihiii. Till then. Byeeeee~

Xoxo, IntanIrfan

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13