Wednesday, January 13, 2016

Mandi mandi di Kolam Air Panas, Gersik, Muar

.

Salam.

Awal tahun ni, kite satu family pergi mandi mandi dekat Kolam Air Panas Gersik, Muar. Tak jauh dari rumah kite. Dalam 10-15minit jer.

Memula plan nak mandi mandi dekat Kolam Air Panas Bembam Melaka, tapi bila baca review, ramai komplen, cakap tak memuaskan, kotor dan tak terjaga. So, daripada buang masa pergi sana, baik pergi mandi dekat tempat yang dekat sikit. Free pulak tuh. Kihkih.

Kiteorang pergi ramai sebenarnya. Sebab kebetulan adik kite yang Yeop tuh balik. Kite, Mama, Yeop & Wife, Adik, Chacha & Aleesya. Abah & Hasben kite kerja, tak dapat join.

Sebenarnya malas nak pergi tapi sebab adik kesayangan ni busan tak pergi mana mana time cuti sekolah, so bawak lah dia jalan dekat dekat.

Kiteorang siap bawak bekal, makan dekat sana. Pergi dalam pukul 8.30 pagi, kul10 lebih, balik. Seronok gak gather reramai. Next time boleh pergi lagik. Huhiiii.

Ok. Nanti taip cerita lain pulak. Byeeeeee~~

2 comments

adiba rusli said...

wahh.besttttnya. btw, sy follow blog ni#7916.nice blog.jemputt:)

May said...

Cool experience of yours!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13