Monday, January 18, 2016

Empat hari lagi....

.

Salam.

Oleh kerana Aleesya Eryna sangat sangat sangat suka kan karektor Upin & Ipin, so mommy decide untuk buat sambutan birthday dia dengan tema upin ipin.

Maka gigih lah mommy edit gambar untuk print sebagai edible image dan letak dekat kek, google lah segala tok nenek yang berdasarkan upin ipin. 

Memang Aleesya Eryna tak bagitau. nak celebrate birthday macam mana. Tapi masa mommy edit gambar dekat atas ni pon dia dah excited. 

Mommy beli set birthday party Upin Ipin dekat satu page dekat FB. Harga affordable. Semua yang dekat gambar atas ni termasuk lah piring kek, cawan, topi happy birthday, pam belon, total harga RM70 sahaja.

Mommy jadi excited sebab birthday kali ni Aleesya Eryna dah besar, dah pandai, dah cerdik. Kalau macam tahun lepas, mommy beli kek simple jer dekat kedai kek. 

Masa ni muka pun blur jer. Tak faham agaknya kenapa mommy dengan Abah excited bebenor. HAHA. Padahal mommy jer excited. :-P

Macam tak percaya jer lagik 4 hari birthday Aleesya Eryna. Dah nak masuk 2 tahun dah anak mommy sayang ni. To me, she will always be my baby. Sayanggggggggggg sangat. "Gaduh" macamana pun dengan mommy, tetap malam malam tidur peluk mommy. Tetap bangun pagi senyum pandang mommy. Priceless. 

I love you honey bunny sugar plum. :-*


2 comments

Mommy Cici said...

happy birthday in advance sayang . bila la dapat gomol ni. hehehhe

intanurulfateha said...

@Mommy Cici

satu hari nt k mommy :*

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13