Monday, January 25, 2016

Check up Aleesya Eryna 2 tahun

.

Salam.

Petang tadi ada check up Aleesya Eryna dekat Klinik Kesihatan Air Hitam, Muar. Tapi tak kena cucuk pun kali ni. Just nak timbang berat dan ukur tinggi jer kot. 


Hmm..agak agak berapa berat dan tinggi si comel ni ek?

Xoxo, IntanIrfan

5 comments

MAY said...

11kg kot

intanurulfateha said...

9kg lebih je huhuh

InaYusoff said...

Anak kite pesen sm je tan..
Mkn manyak mn pon..tetap cekeding..

zarul farhana said...

comei dia

Zayani Zulkiffli said...

Kejap je da besar Aleesya ni.

Jemput baca:
http://nurulzayani.blogspot.com/

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13