Sunday, October 11, 2015

Jus Permata Idaman Original dan Murah

.
0 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Siapa ada masalah senggugut angkat tangan?????? Meh nak share testimonial satu produk yang akan hilangkan senggugut korang tu.. Pernah dengar pasal JUS PERMATA IDAMAN tak? Tak pernah?? Meh nak cerita. Hihihi.

Semua orang boleh minum produk ni dari anak dara sampai lah ibu lepas bersalin. Cuma wanita mengandung sahaja yang tak boleh minum. 

- Boleh menggalakkan penghasilan susu ibu
- Membantu mengecutkan rahim
- Merapatkan otot Miss-V
- Membasmi kuman dan bakteria yang mencetuskan bau kurang enak di Miss V
- Membantu menurukan berat badan

DANNNNNNNN

- Meningkatkan tenaga! 
Heeee..

Boleh kurus jugak!!
Hihihiii...
.
.
.
.
.
.Jus ni best tau.. 
Kandungannya semua ikut sunnah nabi. 

Antaranya....

Kurma - Madu - Habbatus-Sauda - Delima - Pegaga - AloeVera - Manjakani - Kacip Fatimah - Ginseng - Kolagen - Akar Serapat

Tengokkkkkkk... SEMUA HERBA dan DARI ALAM SEMULAJADI. Dijamin HALAL. Boleh gunakan tanpa was was. 

Cara penggunaannya senang sahaja..

Boleh minum 2 sudu pagi dan 2 sudu malam, Tak kisah selepas makan atau sebelum makan. Tak de syarat apa-apa. Cuma kena konsisten lah minum jus ni untuk kesan yang best. :'D
.
.
.

HARGA CUMA 
RM 55 sahaja.

Boleh pos!
COD area Melaka yer.
.
.
.

So, kalau korang berminat nak beli JUS PERMATA IDAMAN yang murah ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 
0127186471 atau 


dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 


dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

.
.
.
.
.
.
Ketahuilah sesungguhnya rezeki itu datang 9/10 dari sumber perniagaan. 

Ini bermaksud jualbeli dan berniaga itu 
amalan sunnah dan menjadi sumber rezeki yg digalakkan.


Terima kasih kawan kawan!

:')


Saturday, October 10, 2015

OMG! Harga Desi Damayanti Skincare dah 'murah'!!

.
1 Sweet and Lovely Comments!

Salam. 

Hai korang. Adoii bersawang sungguh belog kesayangan kuh ini. Hihii. Hari ni kite nak update pasal skincare kesayangan ramai. DESI DAMAYANTI SKINCARE ORIGINAL.

Sedihnyaaa... supplier terpaksa naikkan harga dan kami sebagai penjual pun terpaksa naikkan harga memandangkan ekonomi negara sekarang ni. GST pun satu hal jugak. (T__T) Tapi naik tak banyak. Jangan risau. Hihihii, 





Exclusive Set Rm300 
- Facial foam - 120ml
- Smooth Lotion - 100ml 
- Night Cream - 20grm
- Day Cream - 20grm 
- Lasting 3-4 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 


Regular Set Rm270 
- Facial foam - 120ml
- Smooth Lotion - 100ml 
- Night Cream - 15grm
- Day Cream - 15grm 
- Lasting 3 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 


Trial set - BIG Rm170 
- Smooth Lotion - 50ml
- Facial foam - 50ml 
- Night Cream - 12grm
- Day Cream - 12grm 
- Lasting 2 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 

Trial set - SMALL Rm130 
- Smooth Lition - 30ml
- Facial foam - 30ml 
- Night Cream - 8grm
- Day Cream - 8grm 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 
- Lasting 3-4 Minggu 



Korang akan dapat FREEGIFT... 
Yeyyyy!!

v
v
v
v
v

HANIE PATI IBU PUTIH 
HANIE PATI IBU PUTIH STRAWBERRY 
HANIE HAND BODY LOTION - LIMITED


Oh ye.. 
Harga TABITA SKINCARE ORIGINAL masih sama yer.
Tak de naik sebab yang ni stok sendiri pegang.
Yang desi supplier yang akan pos-kan.

Klik SINI yer.

TABITA dan DESI adalah sama yer.
Pengeluar yang sama. Cuma DESI ni REPACKAGING sahaja. Label baru. 
Kalau nak murah dan original, beli lah Tabita. Kalau nak rasa beli yang label baru, boleh beli DESI. Tiada paksaan.

Yang penting kedua duanya ORIGINAL.
Jangan risau. Kite tak tipuuu uolsss.
Muah ciked.


So, kalau korang berminat nak beli Desi Damayanti Skincare Original ataupun Tabita Skincare Original yang murah ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 
0127186471 atau 


dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 


dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

.
.
.
.
.
.
Ketahuilah sesungguhnya rezeki itu datang 9/10 dari sumber perniagaan. 

Ini bermaksud jualbeli dan berniaga itu 
amalan sunnah dan menjadi sumber rezeki yg digalakkan.


Terima kasih kawan kawan!
:')

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13