Saturday, October 10, 2015

OMG! Harga Desi Damayanti Skincare dah 'murah'!!

.

Salam. 

Hai korang. Adoii bersawang sungguh belog kesayangan kuh ini. Hihii. Hari ni kite nak update pasal skincare kesayangan ramai. DESI DAMAYANTI SKINCARE ORIGINAL.

Sedihnyaaa... supplier terpaksa naikkan harga dan kami sebagai penjual pun terpaksa naikkan harga memandangkan ekonomi negara sekarang ni. GST pun satu hal jugak. (T__T) Tapi naik tak banyak. Jangan risau. Hihihii, 





Exclusive Set Rm300 
- Facial foam - 120ml
- Smooth Lotion - 100ml 
- Night Cream - 20grm
- Day Cream - 20grm 
- Lasting 3-4 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 


Regular Set Rm270 
- Facial foam - 120ml
- Smooth Lotion - 100ml 
- Night Cream - 15grm
- Day Cream - 15grm 
- Lasting 3 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 


Trial set - BIG Rm170 
- Smooth Lotion - 50ml
- Facial foam - 50ml 
- Night Cream - 12grm
- Day Cream - 12grm 
- Lasting 2 bulan 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 

Trial set - SMALL Rm130 
- Smooth Lition - 30ml
- Facial foam - 30ml 
- Night Cream - 8grm
- Day Cream - 8grm 
FREE POSTAGE SEMENANJUNG 
- Lasting 3-4 Minggu 



Korang akan dapat FREEGIFT... 
Yeyyyy!!

v
v
v
v
v

HANIE PATI IBU PUTIH 
HANIE PATI IBU PUTIH STRAWBERRY 
HANIE HAND BODY LOTION - LIMITED


Oh ye.. 
Harga TABITA SKINCARE ORIGINAL masih sama yer.
Tak de naik sebab yang ni stok sendiri pegang.
Yang desi supplier yang akan pos-kan.

Klik SINI yer.

TABITA dan DESI adalah sama yer.
Pengeluar yang sama. Cuma DESI ni REPACKAGING sahaja. Label baru. 
Kalau nak murah dan original, beli lah Tabita. Kalau nak rasa beli yang label baru, boleh beli DESI. Tiada paksaan.

Yang penting kedua duanya ORIGINAL.
Jangan risau. Kite tak tipuuu uolsss.
Muah ciked.


So, kalau korang berminat nak beli Desi Damayanti Skincare Original ataupun Tabita Skincare Original yang murah ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 
0127186471 atau 


dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 


dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

.
.
.
.
.
.
Ketahuilah sesungguhnya rezeki itu datang 9/10 dari sumber perniagaan. 

Ini bermaksud jualbeli dan berniaga itu 
amalan sunnah dan menjadi sumber rezeki yg digalakkan.


Terima kasih kawan kawan!
:')

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13