Tuesday, May 12, 2015

Karnival Ambang Ramadhan Peringkat Negeri Melaka 2015

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share pasal Karnival Ambang Ramadhan Peringkat Negeri Melaka yang akan diadakan pada 21 sampai 24 Mei 2015 (Khamis - Ahad) tak lama lagi bertempat di Dataran Pusat Islam, Bukit Palah. (Sebelah Masjid Al-Azim) berdekatan Hospital Melaka.


*click to enlarge*

Macam macam program yang akan diadakan masa Karnival tu diadakan. Kepada para peniaga yang berminat nak bukak tapak niaga, boleh lah contact suami kite, Irfan Kamari di 019-7799198. Whatsapp sahaja pun boleh.

Korang boleh niaga macam macam, dari makanan, minuman, produk kecantikkan, barangan bayi, baju baju muslimah, baju JDT ker, nak jual rumah pun boleh. Hihihii. Apape jenis jualan pun boleh. Yang penting halal lah disisi agama islam. Time ni lah korang boleh nak kenalkan produk korang kepada orang ramai. Harga tapak pun berpatutan. 

Oh ye. Jangan konfius. Ini bukan bazar ramadhan. Ini adalah karnival ambang ramadhan. Karnival untuk menyambut kedatangan bulan ramadhan al-mubarak.

*click to enlarge*


*click to enlarge*

Kalau segan nak contact suami kite, boleh contact kite, Intan 012-7186471. Jangan lepaskan peluang. Datang beramai-ramai. Ada persembahan dari artis terkenal. ^__^

1 comment

azizul ariff said...

Saya minta izin share gambar karnival ni ye. Terima kasih.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13