Monday, March 16, 2015

Desi Damayanti Skincare Original

.

Salam.

Yey! Skincare baru lagii.. Heee. Sebenarnya Desi Damayanti Skincare ni adalah Tabita Skincare. Sebab banyak sangat yang tertipu dengan tabita skincare fake, maka, owner mengeluarkan label baru. Item masih sama, cream dan facial soap masih power seperti biasa, cuma label sahaja baru. ^_^

TRIAL SET
RM 130

- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

REGULAR SET
RM 270

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

EXCLUSIVE SET
RM 300

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 5 BULAN +++

-
-
-
-
-
-
-
-
Cara bezakan produk original denga  fake.
SAYA HANYA JUAL YANG ORIGINAL SAHAJA YER 
KAWAN KAWAN ^_^






Harga semua dah termasuk postage yer. Harga pun masih sama yer. Supplier dah tetapkan. Jangan sebab nak harga murah, korang kena tipu, konon cakap promotion atau diskaun tapi rupanya fake produkkkkk.

InsyaAllah, ada freegift kite bagi nanti. Boleh pilih, korang nak ibu putih atau sabun arbutin. Owrite? :'D

Ok. Kalau berminat, 
boleh whatsapp kite yer. 012-7186471
atau email kite, intanurulfateha@gmail.com 

Oh ye. kite pun guna produk ni jugak uols. Bukan takat jual aje. Muke pun tak de sebijik jerawat. Alhamdulillah. Seben pun makin shayang. Kihkih. Okbaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13