Wednesday, December 31, 2014

pejam celik, pejam celik, eh? dah nak masuk new year!

.
6 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Ya Allah SWT. Dah lama sangat tak update belog. Tetiba esok dah nak masuk tahun baru. How time flies so fast.. :')

Tahun 2014 tahun yang penuhhhh suka dan duka. Dua tak payah cerita, ite cerita suka je ye! ^__^ My sweety pumpkin pie lahir pada 22 January 2014, secara normal dengan berat 2.95kg. Syukur syukur syukur ya Allah atas kurniaan rezeki ni. :')

Fresh from oven. 
Budak cerdik dah bukak mata. :')

Umur 4 hari masa ni. :'D

Ya Allah SWT...
Tak sangka budak kecik itu dah sebesar ini! :'D

Dah pandai selfie!

Dan juga memandu kereta
Hihihii...  :'P

I love u so much sayang.

Celebrate birthday in advance 
dekat Penang dengan cousin, Kakak Qehah.

Mami sayang keluarga kecil kite.

Mami, Abah, Adik selamanya.
:')

Untuk sementara waktu ni, 
kami selesa bertiga hihii.

Semoga tahun 2015 membawa sinar kebahagiaan dan kesenangan untuk kite sekeluarga, keluarga, mertua, sanak saudara dan jugak untuk kawan kawan.

Happy New Year kawan kawan.
Berjumpa lagi di entry tahun depan! :'D

Monday, December 1, 2014

Headband dan baju baby murah.

.
1 Sweet and Lovely Comments!

Salam.

Hai korang. Dah lama tak post entry. Iols busy sket. Kat entry ni, kite nak share satu online shop dengan korang. Kite punye. Teheee~ Sebelum tu, meh like FB Page kite tu dulu. --- SPARKLE WARDROBE ^__^

Antara produk yang kite jual adalah.....

KNOTTED HEADBAND



CUTE HEADBAND

RUFFLES HEADBAND 


SPARKLING HEADBAND
(Bunga sparkles ^^)



ROMPERS PUN ADAAAAAAAAAAA!!!!!!





Stok barang boleh tengok dekat page SPARKLE WARDROBE oke. Untuk order boleh PM kite atau team kite dekat FB pge atau whatsapp kite di +6012-7186471 :-)

Ok babaiiiiiiiiiii~~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13