Wednesday, December 31, 2014

pejam celik, pejam celik, eh? dah nak masuk new year!

.

Salam.

Ya Allah SWT. Dah lama sangat tak update belog. Tetiba esok dah nak masuk tahun baru. How time flies so fast.. :')

Tahun 2014 tahun yang penuhhhh suka dan duka. Dua tak payah cerita, ite cerita suka je ye! ^__^ My sweety pumpkin pie lahir pada 22 January 2014, secara normal dengan berat 2.95kg. Syukur syukur syukur ya Allah atas kurniaan rezeki ni. :')

Fresh from oven. 
Budak cerdik dah bukak mata. :')

Umur 4 hari masa ni. :'D

Ya Allah SWT...
Tak sangka budak kecik itu dah sebesar ini! :'D

Dah pandai selfie!

Dan juga memandu kereta
Hihihii...  :'P

I love u so much sayang.

Celebrate birthday in advance 
dekat Penang dengan cousin, Kakak Qehah.

Mami sayang keluarga kecil kite.

Mami, Abah, Adik selamanya.
:')

Untuk sementara waktu ni, 
kami selesa bertiga hihii.

Semoga tahun 2015 membawa sinar kebahagiaan dan kesenangan untuk kite sekeluarga, keluarga, mertua, sanak saudara dan jugak untuk kawan kawan.

Happy New Year kawan kawan.
Berjumpa lagi di entry tahun depan! :'D

6 comments

Syahmi Zaludin said...

ALHAMDULILLAH! Semoga kekal bahagia sis selamanya! =)

AZIRA FOOD CHARITY kendalian saya dan NGO AMALTEAM sedang mengumpul dana bantuan banjir dan akan tamat pada 2 Januari 2015 (Jumaat) ini. Boleh ke link blog saya di :

[ISU HANGAT] AZIRA FOOD CHARITY dan AMALTEAM Kumpul Dana Banjir 2014

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak intan, alhamdullilah. nak dekat setahun dah usia anak kak intan. comel lah dah besar ni. mesti rindu bau baby kan ~~~

Cik Jelita said...

how time flies...kejap je kan anak dah besar

emieysandra said...

Happy New Year sis!
lama xjnguk blogkiut neh,hehe.sweet family, moge sis & kluarga sntiasa happy sllu ;)

Adnil Linda said...

yeay...da besar pumpkin pie nye....

May said...

Happy New year and advance happy birthday to cute baby...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13