Monday, December 1, 2014

Headband dan baju baby murah.

.

Salam.

Hai korang. Dah lama tak post entry. Iols busy sket. Kat entry ni, kite nak share satu online shop dengan korang. Kite punye. Teheee~ Sebelum tu, meh like FB Page kite tu dulu. --- SPARKLE WARDROBE ^__^

Antara produk yang kite jual adalah.....

KNOTTED HEADBAND



CUTE HEADBAND

RUFFLES HEADBAND 


SPARKLING HEADBAND
(Bunga sparkles ^^)



ROMPERS PUN ADAAAAAAAAAAA!!!!!!





Stok barang boleh tengok dekat page SPARKLE WARDROBE oke. Untuk order boleh PM kite atau team kite dekat FB pge atau whatsapp kite di +6012-7186471 :-)

Ok babaiiiiiiiiiii~~

1 comment

salsabila said...

hehe..patut baby AE bergaya dengan headband macam2 design,comel2 pulak tu :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13