Tuesday, November 4, 2014

Biskut Chocolate Chip Murah Dan Sedap

.

Salam.

Ini bukan entry berbayar yer. Dan juga bukan iklan. Kite memang dengan rela hati nak update sebab dah tak ada modal nak tulis entry. Kihkih.

Kite ni pesen pantang ada benda sedap jual dekat FB, kemain laju PM orang tuh dan transfer duit lelaju. Sampai husband memang dah boleh agak, siapa punya parcel bila sampai rumah. Kihkih.


Baru kejap ni, kite repeat order beli Biskut Coklat Chip dekat seorang kawan blogger. Dia ni sebenarnya part time baker since belum dapat kerja lepas graduate hari tu. 

Nutella Pods.
Tengah2 tu diisi dengan Nutella.

Memula dulu kite order nutella pods dengan dia. Masa tuh, dia baru start bisnes ni. Biskut yang sampai pun ada yang pecah. Sebab dia tak guna bubble wrap.

Atas - Nutella Pods
Bawah - Choc Nutella Pods

Tapi, still rasa sedap, Muahahhaa. Lepas tuh kite order lagik, choc nutella pods. Pods dia pulak yang rasa coklat. Sebelum ni, pods rasa vanilla. Still, rasa sedap. Huaaaaaaaaaaa....

Lepas tuh kite order pulak choc chip cookies dengan choc nutella pods. See? Asek repeat order jer. Yang ni, first time order choc chip cookies. Baru makan half balang, dah kena pow dengan chacha. (T___T) Yang choc nutella pod pun same. Isk.

Kiri - Choc Chip Cookies
Kanan - Red Velvet Cookies

So, baru kejap ni, kite order choc chip cookies sebalang dan tambahan, red velvet cookies. Yang RV ni first time nak try. Heheee. Kite suka order kukis dengan dia sebab sedap dan murah. Sekarang, dia punya kukis, dia balut dengan bubble wrap dulu. So, kukis yang sampai memang takde pecah pecah.

Tempting. Nyumsss!

Lepas tuh, harga dia pun murah. Berbaloi dengan rasa biskut tu. Kalau mahal dan tak sedap, memang sekali tuh jer lah kite beli. Hihihii.





Kalau korang suka makan sebikut shedap macam kite, boleh lah order dengan dia yer :) Whatsapp - +60136429871 atau tengok kat IG dia @cookiesbyfarah atau PM dia dekat FB, https://www.facebook.com/MisshyInnz  Boleh pos, boleh jugak COD.

Ok baiiiiiii!

8 comments

aIEn said...

siyes nmpk sngt sedap..kene cube jgk ni =)

zarulfarhana said...

nmpk sedap..merahnya inai di jari

mysha said...

Sha klo berkait ngan choc sume sedap hehehe

intanurulfateha said...

@aIEn

yezza! sedp sgttt! wajib try!

intanurulfateha said...

@zarulfarhana

hehee jari farahin tuuuu :D bukan kitee

intanurulfateha said...

@mysha

kite pun! :D

May said...

Tasteful cookies.....wanna taste this someday!

Cik Pipi said...

sedap ke sis ? kite nak try jugak lahh :p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13