Monday, October 13, 2014

Headband baby murah dan cantik untuk dijual

.

Salam.

Hai korang.. Kite ada headband yang comel comel untuk baby korang ataupun untuk anak buah korang ataupun anak kepada gelpren korang punya kakak untuk di jual. Jangan risau, headband baby ni di jamin murah, cantik dan berkualiti. Kihkih. Jom jenguk..

A1-Available
A2-Available

B1-Available
B2-Available

C1-Available
C2-Available

D1-Available
D2-Available

E1-Available
E2-Available

F1-Sold Out
F2-Available

G1-Available
G2-Sold Out

H1-Available
H2-Available

I1-Sold Out
I2-Available

J1-Sold Out
J2-Available
J3-Available

K1-Available
K2-Sold Out
K3-Available

L1-Available
L2-Available

kalau korang berminat,  whatsapp kite dan bagi code headband ek :) 0127186471 Nak beli borong pun boleh. Nanti kite bagi special price. Nak habiskan stok aje ni.. ;-)

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13