Thursday, October 23, 2014

Baju kelawar moden - Raisya Batwing

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share pasal baju pulak. Heheee. Kite ade jual baju kelawar moden. Sebelum ni, baju kelawar cuma untuk pakai tidur malam aje kan? Sekarang dah boleh bawak jenjalan uols. Hihiii.

Nama baju ni, Raisya Batwing. Satu set RM110 jer. Nak beli  baju dan skirt asing asing pun boleh. ;-) Baju RM55. skirt RM65. Postage RM6 sahaja. Beli set lagik jimat. :-P

Ada banyak pilihan warna.
Cantik kan? 
;)

Boleh pilih ikut kod yang kite bagi ni..


Ok.
Ni pulak pilihan skirt.
Nak pilih warna contra dengan baju pun boleh.
Baru lah urban skettttt :-P


So, kalau korang berminat nak beli, boleh whatsapp kite 012-7186471. Kedai dibuka 24jam. Hihiiii. Kalau nak beli untuk bridesmaid pakai pun cantik.  Heeee. Beli banyak, lagik banyak diskaun kite boleh bagi. Ok korang. Baiiiiii~~





3 comments

zarulfarhana said...

cntik jgk

cik mah said...

Cantik2lah...

Fiza Zasmi said...

cun betul ni, biasa nampak orang jual yang kimono je.. ni lagi best, boleh cover perut.. hihihi

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13