Monday, August 11, 2014

.kosong kosong :)

.

Salam.

Alamak. Macam dah lambat aje nak buat entry hari raya. Hihihi. Tahun ni korang raya dekat mana? Kite macam biasa, raya pertama kat Muar dan raya kedua di JB, kampung husband. :-)

Tahun ni seronok sikit raya sebab Aleesya Eryna dah besar. Err..tak de lah besar sangat tapi dah tak duduk dalam perut lagik lah macam tahun lepas. :-P Yang best nya, dapat kutip duit raya sekali untuk anak. Mami dia pun dapat jugak sebab mungkin sedara tuh ingat kite budak lagik kot. (-.-")

Tahun depan mesti lagik best sebab Aleesya Eryna dah boleh jalan. Dah boleh tocang rambut dia. Eiii bestnya. Hihi. Raya tahun ni tak habis lagik dah fikir raya tahun depan pulak. :-P

Ok. Dekat sini kite nak mintak maaf dekat korang semua sepanjang kite ber-blog ni, mungkin kite ade buat korang rasa tak senang dengan entry annoying kite. (T__T) Kosong kosong yer. :-)


Selfie skettt. ;)

Gambar wajib satu family tapi family Along takde pulak.
Dis year doang raya dekat Kelantan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami ;)

KOSONG KOSONG
0-0

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13