Tuesday, August 19, 2014

beli kereta perodua murah disini!

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu website best yang menjual kereta perodua dengan harga yang terbaik. Harga terbaik? Mestilah harga yang murah dan berbaloi. Huhiii.


Kite pun beli kereta kebal kite (Myvi SE 1.5) dekat website Www.OnePerodua.Com ni. Doang ni bertempat dekat MidValley. Walaupun kite duduk Muar, tapi doang ni siap buat servis penghantaran ke rumah. Masa kite beli kereta Myvi ni, kite still student, so, dapat zero down payment sebab guna Graduate Scheme. Takde duit pun boleh beli kereta. :-P


Lepas tuh dapat macam macam free gift. Antaranya Smart Tag, Kad Touch N' Go, Baucer Tinted dan banyakkkkkkkkkkk lagik. Sales person dia pun nice orangnya. Cepat dan senang pulak dapat kelulusan bank.





Bulan 9 nanti akan keluar satu model kereta perodua baru yang diberi nama PERODUA AXIA. Cantik design dia. Harga pulak antara RM25k hingga RM45k. 



Harga Perodua Axia. :)

So, kalau korang nak beli kereta dengan cepat dan harga berpatutan, boleh contact ENCIK RIDZWAN dengan nombor yang kite bagi ni. Bagitau je nama kite, nanti leh dapat diskaun, insyaAllah. ;-) Cewah. Tak kira lah nak beli Viva ker, Myvi ker, Alza ker atapun Axia. Jangan nak beli Kancil atau Rusa pulak. Dah takde dah skang ni. (>__<)


Yang bestnya, korang tak payah susah susah nak pick up kereta tuh dekat Mid Valley ker ape ke, nanti doang sendiri hantar kereta depan rumah korang. Jimat masa, tenaga semua. 


Ok korang. 
Selamat membuat keputusan yang bijak. 
Sokonglah barangan buatan Malaysia. :-P


0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13