Friday, July 11, 2014

.mami dah kemaruk!!

.

Salam

Kite post entry ni guna henpon. Kompem senget benget entry ni. Hahaa. Dulik ah! :-P

Sebenarnya tak sabar nak raya tahun ni. Tahun lepas, first time beraya dengan suami. Masa tu Aleesya Eryna dah ada dalam perut tapi tak nampak sangat sebab perut iols kecik. Huhuu.

Tahun ni pulak, Aleesya Eryna dah ada depan mata. Haruslah kite excited belikan macam macam untuk dia. Dari online shopping sampai lah offline shopping.

Kalau baju mami ada warna pink, anak pun kena ada. Kalau merah, anak pun mesti ada merah. Hihii. Dah ready 3 gaun, skirt ada 4 tak silap. Kasut ada 3. Short pant ada selai. Tu belum headband lagik.

Yang si abahnya pulak dah geleng kepala tengok mami. Hari hari ada je parcel poslaju sampai kat ghumah. Hihii. First raya mesti lah excited!!

Segala galanya untuk anak. Tak nak lah orang cakap, makbapak melawo, anak pulak selekeh. (-,-")

Tak sabar rasanya nak tengok Aleesya jalan kedek kedek. Skang dia dah pandai meniarap dan mengesot sikit sikit. Rambut pun dah tumbuh walaupun nipis nipis je.

Tu sebab mami belikan topi siap dah ada rambut. Hihii. Uols asyik cakap dia botak je. Sekali dah ada rambut nampak gegirl sangat. Sampai abah dia cakap mami dah kemaruk! Hahaa. Dah tak sabar nak tengok anak ada rambut. Hehee.

Ok. Nanti kite tulis lagik. Selamat berpuasa dan selamat berbukaaaa ;-)

7 comments

husna zahidi said...

alolooo..igt dah ada rambut td..
comel laa aleesya!! :D

mujahidah maisarah said...

cumelnye aleesya

cik mah said...

Ala2...comelnyer lah..hehhe...azwa pun sama..rambut lmbt tumbuh..rambut halus..cik mah pkaikan tudung...excited nk raya ngan anak..

Cik Yuki said...

comel giler . . hehe

zainatul abu bakar said...

Comelnya..rasenye kalo kite kawen & ade ank nnt, mesti jadi mcm akk jugak. suka tengok baby pakai baju cantik & comel2 :)

May said...

Cute baby...

-May- at:
http://capturingthyinterest.blogspot.com/

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. ciskek la kak intan ni. ingat betul2 dah ada rambut tu. ahhaha terkejut tengok hahahaha ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13