Friday, April 18, 2014

.telekung lycra lace cantik dan murah

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share benda best hihii. Kite ada jual telekung kain lycra yang best. Harga pun berbaloi dengan material yang korang akan dapat.

Kain ni sejuk, best jer pakai. Jenis kain lycra yang berat dan jatuh. Bila nak ruku' atau sujud, takde lah terselak atau terbang terbang kena angin kipas. Dan telekung ni menutup dagu. Dekat bahagian awning dekat kepala pun ada lace sekali. Cantikkkkk.

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

Sejuk aje mata memandang hihi

Harga telekung ni RM80 tak termasuk postage. Pos biasa kena tambah lagik RM6. Kalau area Muar, boleh COD (Cash on delivery). Oh ye. Model dalam gambar diatas adalah Mama kite sendirik. Hihiii.

Kite pun ada jual Al-Quran Pelangi. So, kalau korang nak cari hantaran untuk nikah ataupun tunang, boleh jadikan telekung + Al-Quran Pelangi set hantaran ! Ngeee. 

So, kalau korang berminat, boleh beli dengan kite. Contact kite 


dekat whatsapp 0127186471 atau 
dekat email kite di intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13