Thursday, April 24, 2014

.tabita skincare original murah

.

Salam. 

Hai korang ! Heee. Kali ni kite nak share dekat korang satu produk skincare yang dah ramai orang pakai. Kite tak pakai skincare ni. Kite tolong kawan jual jer. Tolong menolong kan amalan mulia. :-P

Tabita Skincare ni original dan murah dari harga kebanyakkan seller lain. Ada 2 jenis packaging. Baru dan lama. Both sama cuma yang ada jugak orang cakap sabun untuk packaging baru macam besar sikit tapi kite tengok macam same aje (-_-) Packaging je berbeza... Facial soap dan smooth lotion je yang tukar.. Cream dia still packaging lama...


Trial set.
RM 120 sahaja.
Normal price RM 140 uols.

Korang akan dapat
- facial soap (30ml)
- smooth lotion (30ml)
- day cream (8gram)
- night cream (8gram)

TAHAN SEHINGGA 3 - 4 MINGGU


Packaging Baru.



SET EXCLUSIVE
RM290
(Packaging baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++
SET REGULAR
RM250
(Packaging Baru)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++

SET EXCLUSIVE
RM230
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (40gram)
- night cream (40gram)

TAHAN SEHINGGA 4 BULAN +++

SET REGULAR
RM210
(Packaging Lama)

Korang akan dapat
- facial soap (120ml)
- smooth lotion (120ml)
- day cream (25gram)
- night cream (25gram)

TAHAN SEHINGGA 3BULAN +++


Kite pun ada jual LOOSE ITEM. Maksudnya boleh beli satu satu. Dekat bawah ni harga untuk loose items yekk.



   Harga semua barang ni dah termasuk 
dengan kos postage yer kawan kawan.
^___________^

Testimonial






So, kalau korang berminat nak beli Tabita Skincare ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....


dekat whatsapp 
0127186471 atau 

dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')


**boleh jugak beli telekung lycra lace dan kain english cotton dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.
**klik SINI untuk tengok corak kain english cotton.


6 comments

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak intan. banyak betul produk2 hot kan... singgah menabung digi sini~~~

nazri wan abib wan abib said...

l loe it

intanurulfateha said...

@Sheila Salim

hihii yer... murah dan yang pasti original!!

intanurulfateha said...

@nazri wan abib wan abib

me too ;)

Tabita Asli said...

Agar terhindar dari produk-produk tiruan harap waspadai Harga tabita skin care yang sangat murah, karena tabita bukanlan produk murahan.

Tabita Asli said...

Tabita original packaging baru yang harus kita kenali secara detail dapat membantu menghindari produk tabita palsu.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13