Monday, April 28, 2014

.peluang menjadi pengedar air kesihatan beroksigen DRKAMARIKA

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu berita best untuk korang semua yang berminat nak jadi usahawan air oksigen. Keuntungan yang berganda ganda. Weeehueee~ Ini under syarikat MELAYU. Bila lagi nak membantu melayu sesama melayu. Ye dak? :'D

Air ni lah yang kite consume setiap hari time kite pregnant dulu. Hasilnya? Kite punya bacaan gula rendah, tak payah repeat minum air gula yang tak sedap tuh. Lepas tuh, baby kite keluar je, bersih kulit dia. Alhamdulillah. Dan paling best, baby kite langsung tak kena kuning!!! (^__^)


Peluang menjadi pengedar dan ejen penggerak pengamal keamanan di peringkat negeri, parlimen atau sesuatu kawasan DUN menerusi khidmat jualan air minuman yang memberi pelbagai pembetulan dan keamanan kepada pelbagai keluhan penderitaan dari kesihatan sampai kepada pembelajaran dan pengurusan stress menerusi Program Gerakan Keamanan Insan Bersatu Malaysia.

Untuk Package Penjual : 
Membayar RM 42 sekotak untuk pembelian minima 5 - 10 kotak
(mengandungi 24 botol, 500ml tiap satu kotak)

Untuk Package Parlimen/DUN:
Membayar RM 38 sekotak untuk pembelian minima 50 - 100 kotak

Untuk Package Pengedar Negeri: 
Membayar RM 30 sekotak untuk pembelian minima 1,000 kotak 

Untuk keterangan lanjut, boleh contact bapak mertua kite, Dr. Kamari di 013-6091437 atau contact husband kite, Irfan Kamari di 019-7799198 atau contact kite pon boleh dong - Intan - 012-7186471



Jangan lepaskan peluang ini !!!

Website Rasmi : 

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13