Thursday, April 3, 2014

.handbag gojes dan baju ohsem serendah RM30 !!!

.

Salam.

Hai korang. Hari ni kite nak share satu online shop yang best giler. Mana nak dapat baju dengan handbag yang harga serendah ini????? 

Pastu jangan lah tanya kite, Handbag ni original ke kak? Memang soalan tuh memang nak kena tembak sedas dengan kite. Mana nak dapat beg Gucci original RM30 dik non. RM3k mungkin lah. (T__T) Tapi insyaAllah, kualiti terjamin. :-)

GUCCI.

Macam bekenan beg MK yang merah pink sebelah kiri bawah ittew aje.
Harga RM70 aje!!

Pastu pakai pulak kasut MK merah tu. 
Pergghhhhhhhhhhh...!
Harga RM100 termasuk postage.

Ni ada lagik contoh handbag

Buat masa ni tak da lagi sebarang promotion sebab dah memang murah dah harga dia. Dijamin lebih murah dari online shop famous yang lain. InsyaAllah.


Infinity On9 Shop 

Whatsapp/sms/call: 
0129552047

Starting harga barang kt page ni serendah RM30 sampai lah ke RM650 uols. Pilih sajork nak yang mana. Mana mana yang nak bergaya dihari raya nanti, boleh kumpul duit dari sekarang. Tak pun, beli dulu. Jangan nangis kalau dah habis. :-P 

Ok. Macam nak bodek hasben nak handbag yang kite cakap dekat atas tu ajeeeeeeeee. Ngeeeeee. Selamat membeli belah! Okbaii!

3 comments

Mama Safiy Arfan said...

Pemilik tu org kg husband lar.hihi

Z@i Z@mR33 said...

murah ngat aih

aIEn said...

waahh cantek HB tu!!! blh la oder utk raya nnt =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13