Monday, April 7, 2014

.bikin gua panasssssssssssssss je ! [part 2]

.

Salam.

Mesti ada yang dah baca entry bikin gua panasssssssssssssss je sebelum ni kan? Ni sambungan dia. Huhu. Pergh, siap ada sambungan. Tak puas hati punya pasal. Blog lah tempat nak luah geram selain dari cerita kat husband.

Pffffftttttt!

Menurut whatsapp di atas, dia memberi arahan kepada kite supaya refund duit dia by 3pm. Pffffft, ye lah cik puan. Malas nak layan cekadak. Ingat kite ni bangs*t sangat ker nak makan duit dia. Kite ada family, ada anak dan suami, takkan kite nak bagi doang makan duit haram. Agak agak lah kak oi. Dah lah kite buat biz jual al-quran. Suci murni lagi (T__T) 

Kebetulan, masa pukul 3pm tuh, kite ada dekat shopping mall. Jenjalan dengan husband, window shopping sambil nak beli pampers anak sekali. Pastu tetiba teringat dekat ahkak ni. Terus pinjam henpon hasben, cakap nak transfer duit dekat ahkak ittew. Henpong kite takde tenet. Hueee~

Hasben suruh transfer RM100.10 dekat ahkak tuh. RM100 duit al quran yang refund dan 10sen tuh pulak kononnya pulang balik lah duit yang CIMB charge. Biar dia bengang. Kite cuma ada Maybank2u. Cimbclicks takdek.

Interbank Fund Transfer.

Kalau Maybank ada 2 jenis cara untuk transfer fund. Satu charge seposen, satu charge RM2. Sama jugak macam CIMB. Hasben suruh guna yang charge RM2 tuh. Takpe lah, rugi RM2 aje. Malas nak gaduh-gaduh lagik. Kang kalau guna yang seposen, ahkak tuh bising, tanya kenapa duit dia tak masuk lagik. Pffftttttttt! ~!@#$%^&

Tak pe lah. Hari ni dpt customer biadap dan rugi RM2.10. Huhuu. InsyaAllah esok lusa Allah SWT nak bagi kite rezeki lebih. Siapa tahu kan? :')

So lepas settle transfer, kite pun printscreen dan send ke ahkak tuh. Dan seperti yang kite fikirkan............


Hmm..takde perasaan langsung ahkak ni. 
Sorry kak.

You're not a good customer. 
Blacklisted
Tq. ;-)

8 comments

DYatie said...

Haih! Black Block Listed terus Intan. Tah pa pe.

Azim Miza said...

Nak beli quran.. tp langsung x hormat org yg menjual. Kalau rase xnak kena charge interbank & nak dapat barang cepat, pergi la kedai buku.

Blacklist je dia ^_^ xrugi pon. Ramai lagi yg nak beli.

aZie imanLILY said...

sewel gamaknye akak ni

aZie imanLILY said...

sewel gamaknye akak ni

aZie imanLILY said...

sewel gamaknye akak ni

anyss said...

Assalamualaikum,
Mmmmmm macam beli barang juta2, kalut mintak balik huhu hu hu

oreo said...

kite pun ada beli barang dari kawan. macam akak la jugak tunggu punya tunggu tak sampai2.

mintak tracking number dia buat dek je.
mintak refund terus kena block..
tapi nasib x baik duit ke mana barang kemana sampai ke sudah :(

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bertabahnya dapat customer camtu.. pasrah pasrah. semoga semakin bertambah murah rezeki akak intan sekeluarga ya ~~~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13