Friday, April 25, 2014

.baju/jubah yang nursing dan wudhuk friendly ;-)

.

Salam.

Hai korang. Kali ni kite nak share pula baju atau jubah yang best. Sebab apa kite cakap best? Sebabnya baju ni dia jenis nursing friendly. Maksudnya, untuk ibu ibu yang menyusu kan anak (susu badan), tak payah nak selak selak dari bawah sebab dah ada butang untuk menyenangkan penyusuan tersebut. :-P 

Dan satu lagik benda best adalah, baju/jubah ni wudhuk friendly. Maksudnya, baju ni dekat lengan dia ada zip. So senang nak bukak zip dan amek wudhuk. Yey!

Dan yang paling best sekali, ada extra 2 inci kain dekat dalam. So, nanti kalau TERgemuk kerrrrr, nanti boleh alter untuk besarkan. Hihihi. 

Ok. Ada 5 jenis kombinasi warna. 

Merah hitam. 

Pink purple. 

Turquoise Mustard. 

Peach Green. 

Grey Blue.

Saiz pulak dari S hingga ke 4XL !!!


Kesemua baju ni ada stok. Tapi tak banyak. So, korang kena contact kite dulu untuk kite check dalam stok. Kalau tak ada, boleh buat pre-order dengan deposit sebanyak RM100 terlebih dahulu. 

Pre-Order : 
1 May - 28 May 2014

Delivery Date :
9 - 15 June 2014

Eh lupa nak bagitau harga. Harga baju ni RM185 plus RM5 untuk kos pos. Berbaloi dengan jenis material kain dia.

Material : 
High Quality Italian Valentino

Lace (forearm) : 
Soft Gold Glitters Lace with zip

So, kalau korang berminat nak beli baju atau jubah ni, boleh contact kite ek. Nanti kite bagitau method of payment dia macamana. Boleh contact kite.....

dekat whatsapp 
0127186471 atau 

dekat email kite di 
intanurulfateha@gmail.com atau 

dekat FB kite ! 
https://www.facebook.com/intanurulfateha

Terima kasih kawan kawan!
:')


**boleh jugak beli telekung lycra lace dan kain english cotton dengan kite. 
**klik SINI untuk tengok jenis dan corak telekung.
**klik SINI untuk tengok corak kain english cotton.

skincare tabita pun ada! 
**klik SINI ok!




4 comments

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak intan, alamakk mahal pula rasa nak beli sehelai. hehee takpe2, berbaloi juga sebenarnya.. singgah menabung schick sini~~~

Izz Hazwani said...

labuh 56 inci? erk, macam labuh sangat je. ke sedang molek je untuk tinggi 150cm and above? (usaha jugak taknak reveal ketinggian sendiri haha)

intanurulfateha said...

@Izz Hazwani

hehehe kalau labuh boleh alter utk kecikkan. kalau pendek sgt kang singkat plak :D

unexpected life said...

Ada lg ke ni?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13