Monday, March 31, 2014

.happy anniversary intan & irfan :')

.

Salam.

Alhamdulillah, dah genap setahun kita nikah dengan husband kite. Phew. Macam tak percaya. Kejap aje masa berlalu ek. Umur pun makin meningkat.  Tengok sebelah, anak tengah tidur. Best betul time celebrate anniversary, dah ada anak seorang. Hadiah paling bernilai. :')

Tak tau nak tulis entry apa time anniversary ni. Selama setahun kahwin, dapat jugak kite pergi tempat yang kite idamkan. Thanks husband bawak kite honeymoon dekat Krabi. First time pergi oversea :-P

Thanks husband sebab bagi kite baby yang comey dan keletah. Doplohpatjam asyik nak membebel aje. Hihihi. Tapi seronok hidup bila dah ada anak. Baru lah rasa macam dah besar dan macam mak mak. Kalau tak, perangai pun macam kekanak lagik. :-P

Sedap sangat kek ni!!!
Yang model baju ijau tu kemain muka nak serius huhu

^_^

Muka happy lepas nikah.

TAK KENA PUN!!
Ngaaaaaaaaaaaa. :-P

Kite harap semoga perkahwinan kita ni kekal hingga ke akhir hayat. 
InsyaAllah.. 
Amin..

Klik SINI dan SINI untuk mengimbau kembali detik indah itu. :-P

2 comments

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak intan, alhamdullilah. semoga kalian terus hidup bahagia bersama zuriat comel tu. bestnya. celebrate anniversary dengan kehadiran cahaya mata.. sheila tgu 2nd anniversary nak rasa camni juga, in shaa Allah..
singgah menabung infiniti sini~~~

aIEn said...

hepi annivesary awk...semoga kekal hingga ke jannah =)

alololo tomei nye bam2 tu...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13