Saturday, March 29, 2014

.Buffered Earning Nuffnang yang masyukkk

.

Salam


Sejak dua menjak ni, rajin pulak kite nak meng-update belog. Walaupun entry ntah apa-apa, takde orang baca atau komen pun, kite tak pedulik. Janji blog aktif. Hihi.


Ehems.

Semangat nak update belog ni semuanya pasal BUFFERED EARNING dari Nuffnang. Dulu kan, masa zaman awal awal kite aktif blog, kite selalu dapat banyak income dari Nuffnang. Bayangkan lah, dengan tulis diari online macamni pun, duit masuk. Alhamdulillah.

Sekarang, Nuffnang dah tak masyuk sangat macam dulu. Maksud kite, kite dah tak dapat income banyak sangat dari Nuffnang. Dulu memang yer, banyak. Hari hari rasa nak update belog. Tapi sekarang, bercinta nak update belog. Wuwuwuuu~

Tapi lately ni, bila check account Nuffnang, macam laju pulak dia naik duit. Alhamdulillah. Kite tak ada tips pun untuk duit Nuffnang cepat naik, cuma bila dapat Buffered Earning jer, kite akan kerapkan update belog dengan harapan duit naik cepat sebab Buffered Earning tuh based on berapa ramai orang masuk belog kite. Lagi ramai, lagi duit naik cepat.

Kite tak tau la betul ke tak teori kite ni. HAHA. Tapi belasah aje la labuuuu. Ok bai. Anak tengah tidur ni. So, mami boleh pergi mandi dan buat kerja rumah. Daaaa~

6 comments

Shark Kay said...

mmg bersemangat bila dah dpt cpuv nie..
rasa nk update jer walaupun xdek idea.
bulan mac mmg bnyak nuff kasi iklan :)

Cinta hazanis said...

wah. bnyaknya sis. tahniah.:)

misz sheyla said...

haah..lately ni pemurah pulak nuffnang..asyik dpt cpuv je..hekhek

MAT NOR said...

alhamdulillah rezeki tu. tahniah dan keep on writing.

kamil salleh said...

Adalah juga dapat sikit-skit daripada tak dapat langsung.


Baca Entri Berkaitan:

Jom Baca Entri Berkaitan:

10 Rahsia Dapatkan Buffered Earning Nuffnang

kamil salleh said...

Salam... nampaknya BE dari pada Nuffnang semakin masyuk Kempen CPUV Intan sekarang makin masyukkk, sungguh syok...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13