Monday, January 6, 2014

.2013, tahun terindah. selamat datang 2014, tahun yang membahagiakan !

.

Salam.
Entry sempena dah masuk tahun baru. Dah hampir seminggu masuk tahun 2014, baru nak cakap selamat datang 2014. (-.-) Hihihi. Ok. Jom review sikit tahun 2013 kite yang terindah ittewwwww. Heeee.

2013

Benda paling best dalam dunia
KAHWIN!
Yahooo. Kite dah kahwin. Ok. Tak couple, cuma bercinta sahaja. Seriously takde declare tarikh ker hape ker. Kenal tahun 2009. Then lost contact dengan beliau lepas tuh jumpa balik dekat FB. Terima kasih FB! Hihi. Lepas tuh dating dating flirting flirting. Tunang tahun September 2012, nikah 30 Mac 2013. Phew. I dah kahwin uols. Macam tak percayaaaaaaaaaaaaa. *gosok mata* 

Dulu bangun tidur, tengok henpong, nak tengok sms atau miskol dari beliau tapi sekarang, bangun tidur rasa nak lempang orang sebelah. WOI! BANGUN CEPAT PERGI KERJAAAAAAAA ! Hihiihi. 

HONEYMOON
Lepas kahwin haruslah honeymoon khennnnn. Ok. For the first time pergi OVERSEA lah sangat. Heee. First time jejak KRABI. First time naik speed boat. First time naik flight. Arghhh semua first time. Kesian betul. (-.-") Ok. InsyaAllah tahun 2014 ni nak honeymoon lagik. Kali ni, bawak baby sekaliiiiiiiii. Yey! *lompat bintang*

CONVOCATION
Yey! Alhamdulillah. Setelah 3 tahun belajar dalam bidang HR di UiTM Kampus Bandaraya Melaka, kite berjaya menghabiskan pembelajaran and now I'm a BBA (Hons) Human Resources Management holder! *wink* Ada rezeki nak sambung ke peringkat lebih tinggi lagik. InsyaAllah.

MOMMY-TO-BE
Dalam bulan 5, dapat tau, I'M PREGNANT! Syukur, alhamdulillah. Rezeki tuhan nak bagi awal. Cuma kosong sebulan jer selepas kahwin then lekat. Hihi. InsyaAllah, kalau ikut due date, baby akan lahir pada 21 January. Doakan yang terrrrbaikkkkk yer. :')

Ok. Jom tengok azam tahun baru kite pulak. 
1) Nak jadi MOMMY yang baik dan WIFEY yang baik jugak.
2) Nak carik KERJA untuk ringankan beban suami & family. Arghhhh bosannya jadik housewife walaupun skill memasak dah increased 1%. Hihihi.
3) Nak teruskan bisnes online. Yes, I LOVE IT!
4) And of course nak jadik ANAK yang baik. I love my parent & my family so much.
5) Nak jadik yang terbaik dari hari hari sebelum ni. InsyaAllah...

OK. DOAKAN YANG TERBAIK YER.

Psst. Esok cukup 38weeks. 
Bila lah baby shaye nak kuar ni. Hihihi. 
DOAKAN SEMOGA DIPERMUDAHKAN YER.

8 comments

::azmina nordin:: said...

tahniah kak intan..semoga terus bahagia hingga ke akhir hayat :D

Anna Boleyn said...

Happy new year sis. Best kan kawen.hehe Love u.. <3

eydafaizal said...

semoga azam sis tercapai .. :)

sYaFiNaS said...

Waaa...tahniah...semoga intan n baby chat2 jer nanti dan dipermudah segala urusan...amin...

Cik Eka said...

Selamat tahun baru Intan.

Kite baru kawen ni, doakan kite ade baby plak hehehe

NinaAz said...

Dah xlama dah tuuu baby nak kuarrr. Hehehe. Hope everything okkk ♥

Puan Ida said...

semoga dipermudahkan semua ye
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni ye

May said...

Congrats for your success..may you continue to succeed as to year to come...Enjoy life!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13