Thursday, December 19, 2013

.water spray oksigen dah ada stok ! yeay !

.

Salam.


Ramai gila orang view dan baca blog kite semalam. Semuanya pasal entry ni. Huehue. Terima kasih atas doa, nasihat dan komen dekat blog dan facebook. Really appreciated. :')

Ok. Back to the topic. Kite nak inform korang yang stok spray oksigen Beauty Aura (botol biru) dan stok spray oksigen Remedy (botol merah) dah ada! Tapi tak banyak sangat. Stok terhad. Ramai sangat dok sms/whatsapp kite untuk dapatkan spray ni.

Oh ye. Kegunaan SPRAY OKSIGEN tu boleh refer SINI.

Kami mengalami masalah untuk dapatkan botol saiz 30 ml. So, spray yang sekarang ni, bersaiz 40 ml. Extra 10 ml! Berbaloi baloi keuntungan. Promosi tetap sama, beli 3 botol, free postage. 

Harga sebotol RM9.90.
Harga sebotol dengan postage RM15.

Beli 3 botol RM 30 free postage.

^__^

Spray Oksigen
Air oksigen

Pelbagai baju baby dan juga barangan baby


Dan juga HOT ITEM!

Al Quran Pelangi. Semua warna ada ^__^
Boleh klik SINI untuk tengok.

Ok. Kalau berminat, boleh whatsapp/sms kite di 012-7186471.
Jangan call sebab kadang kadang kite tak free untuk jawap call. 

Tak pun add kite kat FB.

Boleh view gambar gambar barang baby dekat sana.
Banyakkkkkkkkkkkk sangat yang comel comel dan MURAH!

Okbaiiiii.

3 comments

Mama Safiy Arfan said...

kegunaan spray tu utk ape?

intanurulfateha said...

@Mama Safiy Arfan

kegunaan spray tu leh refer sini

http://www.intanurulfateha.com/2013/11/spray-oksigen-untuk-kecantikan-dan.html

DYatie said...

Intan. Sebotol spray biasa tahan brp lama?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13