Monday, November 4, 2013

.fenomena BITSTRIPS

.

Salam.


Kah kah kah. Dah kena sawan bitstrips gamaknye. Asek dok main jer apps ni kat henpong. Hihi. Tapi layan jugak lah. Macam comel jer katun katun ni semua. 











Hehe. Comel kan? Korang boleh install apps ni dekat PLAYSTORE dekat henpong android korang. Search jer BITSTRIPS. PAstu install pastu dah boleh start guna ! :-D Tapi memula sekali kena create korang punya avatar dulu.

Kalau nak yang bertudung, boleh carik tudung dekat "HEADWEAR" Ada satu jenis tudung jer. Tuh pun nampak leher. Alaa...nama pun katun. Tak payah lah nak serius sangat. (-_-) Lepas tuh, baju pon boleh pilih dekat bahagian OUTFIT. Yang lain lain, korang godek lah sendirik.

Oh yer. Kadang kadang, baju berubah ikut situasi. Jangan tanya kite macamana nak tukar warna baju sebab kite pon tak tauuuuuuu. HAHAHA.

Kepada Bitstriperssss... Happy BITSTRIPS! :-P

HAHAHA.

14 comments

husna zahidi said...

ahahaha..kemain kak intan..=P

intanurulfateha said...

@husna zahidi

hahaha best la main katun katun neh :D

Noratiqah Adib said...

comelnya! Best2~ Boleh try neh.. Pikir tdi sis lukis sendiri. Heheh. ^^

DYatie said...

Hahahha. Kite tak berapa reti la. Sobs!

Farhain Azmi said...

la patutlah sll tgk kt wall fb penuh dgn kartun2 ni. rupa2nya fenomena bitstrips..mcm best je:)

FiQa said...

hahahahaah. yang last tu paling lawak. hahaha.
alaaa, kita takde hp canggih, tgk yang kak intan punya ajelah.. :P

Cik Puan Ac said...

Hahahahah boleh tahan lawak komik ini...boleh masuk dalam majalah ujang dah ni kekekekek

intanurulfateha said...

@Noratiqah Adib

ahahha ade ke kite lukis. mane reti! hahaha

intanurulfateha said...

@DYatie

kite pon x reti. cube3 je :D

intanurulfateha said...

@Farhain Azmi

hahahhahha try lah. best!

intanurulfateha said...

@FiQa

haha kuang asam :p

intanurulfateha said...

@Cik Puan Ac

hahahahhaha ape la :D

wardah mustapa said...

Assalamualaikum..salam ziarah!!

Jemput ziarah blog saya ;)
http://supplementforall.blogspot.com/

Siti Maisarah Zulhaimi said...

thanks so much for the headwear - tudung tu. jenuh uh cari tak jumpa kat mana. nak tutup aurat nih xD

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13