Tuesday, July 16, 2013

.video majlis resepsi intan & irfan [eksklusif]

.

Salam.

AGAIN. EKSKLUSIF uolss. Hahaha. Koya betul Dak Intang neh. (-.-")

Ok! Kalau kelmarin, kite dah share video nikah, kali ni kite nak share video sanding pulak. And thanks again pada Team Videographer SENYOM yang susah payah datang dari KL ke rumah kite dekat Muar neh. Huehue. Jasamu dikenang. ;-)




Amacam?
Ok tak video Majlis Sanding kite? 

Banyak dah kite review pasal Majlis Kahwin kite dekat SINI. Boleh B2B nak refer kalau nak amek beberapa idea untuk majlis korang.

Enjoy your preparation B2B!
^__^

9 comments

Bro Aim said...

nak baham nak baham.

Ateynmohd said...

wohoooo ~ sweeet gile video neh !!
sis . kte ta leh tgk vid neh . kne download bwu leh tgkk . harap halal yee ?? ngeh3x .

Filzah Azzahra said...

ouh. comel.

D Yatie said...

Cantik! Shumell! Dan buat sy rs nk bersanding semula. Hahaha.

nur fairus said...

video nikah dengan sanding kak intan mcm irine... but cntik! congrate dah jadi isteri kepada cik husband..semoga berkekalan sehingga akhir hayat!

Shahada Fauzi said...

sweet sangat nih! intan comelllll...^_^

Juliet_iRa~" said...

wewittttt meriah gtu...bestnyaa heeee

♣Dya Al-Aien♣ said...

intan cantek.. pelamin cantek.. baju intan pun cantek.. huuuuuuu.. best nyaa.. meriah lg.. ;)

Shakirah Rosli said...

oh ahaha rmh akk kt muar kahh..nnti wedding kite bolela dtg pule. org muar gk ni. cecee lame lgi :3

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13