Thursday, July 11, 2013

.video nikah dan video sanding intan & irfan ^_^

.

Salam.

Hip hip hureyyy ! Seronoknyeeeeeee. Since 3-4 hari lepas lagik Kak Ayu dari SENYOM VIDEOGRAFI dah bagi kite nengok draft video nikah dan sanding kite. Kite tengok. Senyum soang soang. HAHA. Sumpah rindu saat saat tu. They did a very perfect job. Both video SEMUANYA nampak perfect. Nak kasik seploh bintang lah dekat team doang. **********

Team videographer doang semua pompuan.
JADIK TAK PERLU SEGAN. POSING SAJE.
HAHAHAHA.

Harga untuk both video pun agak memberangsangkan. Setanding lah dengan kualiti video yang diberikan. Hihii. Klik SINI kalau nak tengok hasil video dari team doang yek. 

Dekat bawah ni antara screen shot masa video sanding. 






I just love this shot. :'D

Hmm..dah basi ker cerita kawen kite? Huehuehue. Dah 3 months lebih dah kawen. Tapi rasa masih baru. Inai pun ada lagik dekat jari. Tapi tapi tapi.. sikit aje lah. Kahkah.

Korang nak tengok ke video kiteeeeeeee?
Kalau komen lebih 20 untuk entry ni,
kite publish dalam blog ek video tuh.
:-P

Cheh, bajet retis sangat.
(-.-")

Kbai!

----------------------

KORANGG... 
KITE DAH UPDATE DAH VIDEO SEBENAR.
KAT SINI..

ENJOICEEEEEEE
^__^

9 comments

Cheek Eyka said...

Sweet Mueet :)
Nak Tgk video FULL :D


#Salam Ramadhan :)

cokie DA comot said...

nak tengok sis intang , hihi ..

Direktori Internet Malaysia said...

takleh kawal perut (eh... silap.) takleh kawal emosi nengok video nih =)

cik reen said...

xnak kawan intanggg~ kite ingat ader la vidoo tu..~ sekali nak kene tunggu 20 komen daaa~ hihi~ sweet je~

arnissa said...

nk tgkk... nk tgkkkk.... kak intan, nk tgk... huhu

wan norulkhamisa said...

nak tgk..

Shahada Fauzi said...

mane video nye? grrrr...

Nurzulaiqa Nazri@Professor said...

lawa2 lah gmbr ni.. nak tgok video kak intan.hee

Uthey Archie said...

nak tengok. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13