Thursday, May 16, 2013

.konvo berdua atau bertiga? :-P

.

Salam.

Hai korang ! Lamenye tak membebel dekat belog buruk neh. Haish, kesian dekat belog kite neh. Makin lama, makin sunyi. Tapi, kalau membebel pun, ada lagik ke yang sudi nak baca? :-P Huhuu sadis betul. (T__T)

Kite nak cerite ni! Baru baru ni kan, kite konvo! Hureyyy~ Orang lain dah lama ada degree, kite baru aje nak konvo. Hoho. Tu lah, siapa suruh stop kejap lameeeeeeee lepas diploma dulu (>__<)

Kena sampai UiTM, pukul 7.30 pagi. Kite konvo sidang 5, dekat UiTM Shah Alam. Oh yer. Lupa nak cakap. Kite aritu amek course Business Administration Human Resource Management. Alhamdulillah, berjaya grad dengan jayanyeeee. Hip hip hureyyy! *lompat bintang*

Majlis start dalam pukul 9 pagi. Dan abes pukul 12 lebih. Masa dah settle je upacara konvokesyen, haruslah upacara snap snap gambar. Tapi, MasyaAllah, panas tak boleh nak kata. Mengalir ngalir peluh. (T__T) Dan kite amek gambar family pun dekat studio dekat luar dari UiTM. Tak sanggup nak beratur pepanjang dekat dalam pesta konvo tuh. Even harga mungkin lagik murah. Tapi ai tak rela menahan diri dari memengsankan diri di situ. (-.-")

Gambar yang amek dekat studio tuh, insyaAllah 2 minggu lagik siap. Tak sabar nak nengok! Heeee. Nanti dah siap, kite update lagik yek! ;-)

Tahniah Puan Intang 
^__^

Yeyy! Dapat bungaaa..

Yang siap pasu tuh dari Along (kirim dekat Mama sebab Along tak dapat balik, dia kerja dekat Penang) dan yang sebelah lagik tuh dari Mama & Abah.. ~lovelovelove~

Yang ni pulak, haruslah dari suami tersayang.
Hihihi.

FIRST TIME DAPAT BUNGA DARI DIA.
FIRST TIME OK.

Ok lah kan, dari tak pernah dapat langsung. :-P

Jangan pelik nengok Abah kite sebab dia memang serius sepanjang masa. Ok tipu. Time snap gambar aje. Dia tak garang pun. Mungkin wajah seorang polis memang gitu kot. :-P Tenks to my adik sebab snap gambar neh. Sian dia tak masuk dalam gambar. Sori dik. Gambar kat studio nanti, angah upload lain k! ;-)

Dengan kengkawan & ex-housemate.
TAHNIAH KORANG !

Kite pulang jubah ni semula keesokkan harinya. Kena denda RM2. Hoho. Tapi at least, tak payah beratur pepanjang. My advise, kepada yang akan konvo tuh, kalau nak pulang jubah dan tanak beratur panjang sehingga boleh memengsankan diri, pulang je the next day, puas sikit amek gambar. Huehue. Lepas tuh, pulang time bebudak tengah upacara konvo. Masa kite pulang tuh, dalam pukul 3 petang. Acara konvo untuk sidang petang dah start dah. So memang bilik jubah, lengang! Tak payah nak sesak sesak. Ngeeeeeeeee. 

Untung laaa. 
Konvo dah ade suami. :-P

Mungkin kite nampak sedikit gemok akibat baju yang besar dan pemakaian tudung yang tidak sesuai (selalu pakai tudung bawal je). Eiii..menyesal pakai tudung yang menggemukkan muka ku dan pakai baju yang menggemukkan diriku. (tak boleh terima kenyataan.)


Dan..............





Kami masih berdua. 
Belum lagik bertiga.
:-P


Doakan kami. 
^__^

Psst. 
Tak sabar nak tunggu hujung bulan ni.
ITS OUR HONEYMOON TIMEEEEEE!!!
<3

18 comments

FatinCokelat ♥ said...

Tak sabar nk tggu kak intan juniors. hee

FatinCokelat ♥ said...

Tahniah kak intang!

aisyah kz said...

congrats dear! :)

husna zahidi said...

hooreyy!! tahniah kak intan..=D

tunggu khabar utk bertiga pulak..
inshaa Allah..=)

ezzyra said...

thniah sis..saya konvo bulan 9 nti.wee..

insyaAllah,ade la rezekinya nanti.

nabila biela said...

tahniah akak..kite dua thun lagik...hee...ingatkn dah brtige xdi..honeymoon kt mne tuh??moge berbahagia kak^___^

nabila biela said...

tahniah akak..kite dua thun lagik...hee...ingatkn dah brtige xdi..honeymoon kt mne tuh??moge berbahagia kak^___^

cikcimi said...

Ehem, ingat dah masuk tiga. Terer betol intan. :P

arnissa said...

tahniahhhhh puan Intang..
heheee....
kite pun nk kono jugak lusa..:)

Mysara Ab Rahman said...

congraz sis! wah bestnyer konvo dh ada encik suami..hehe

Esah Anang said...

Nnt upload gambar yg mama Konvo kat studio...hihihi

Ziera Ieyah said...

amboi....best la pasni leh honeymoon all the time.. moge cepat dpt baby..hehe

syaaz_fiqah said...

tahniah kak intang..
xsabar nak tengok kak intang juniors..hehe

Ara Afiq said...

tahniah sis intang ! ara konvo shah alam gak tpi hari xsama ngn sis, kalau x bleh jmpa sis. hehe

shukriah sharuddin said...

tahniah intan..cepat2 buat baby..baru la boleh bertiga..hehehe

Asyiffa Aida ♥ said...

selamat berhoneymoon kak intang ! hihi

nora said...

Congrats hun ! finally <3

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13