Friday, March 1, 2013

.lets counting, because it is MARCH !

.

Salam.

Ini adalah scheduled entry tepat jam 12 malam. Huhu. Lama giler rasanya tak buat scheduled entry. Memula rasa macam malas jugak nak taip entry neh. Sebab sejak dua menjak neh, mood kelaut aje. Cheh. Makin nak kawen, makin nak sentap. Apa pun tak boleh. (-.-")

Ok. Pikir positif. Cepat cakap YEAY! Sebab skang dah masuk bulan March. Bulan yang kite tunggu tunggu. Hihi. Ada ke patut, aritu kawan kite whatsapp kite, dia cakap tahun neh, takde bulan March. Terus pergi April. Keji sungguh. (-.-") HAHA. Heidi Shafiq jahat ! :-P

Hari ni dah masuk 1 March. So, insyaAllah ada lagik 30 hari lagi sebelum Majlis Pernikahan kite. Heee. Kite nikah insyaAllah 30 March dah Majlis Sanding pulak, 31 March. YEAY! *lompat bintang*

Teaser baju nikah. 
Cantik tak? :-P

Perasaan nak kawen neh kan, kejap excited, kejap macam, Urghhh dah nak kawen ke? Tak puas enjoy. Wuuu~ (T__T) Mungkin sebab ada 30 hari lagik. So macam relaks dulu kot. Relaks lah sangat. Tak tahu dalam hati neh, tuhan aje yang tau. Macam macam benda kite pikir. :'( Takpe. Lets enjoiceeeee the preparation. Banyak kawan kawan kite yang dah lepas majlis, doang cakap, doang rinduuuuuuuuu sangat dengan preparation wedding. 

Yeah, it is happened to me. Tapi bukan untuk wedding lah. Sebab kite belum kawen lagik. (-.-") Kite rindu nak buat preparation tunang. Bile nengok kawan kawan tunang, rasa seronok sangat. Dapat rasa bahagia yang doang rasa. :-)


Jemput datang !

Kad kahwin pun dah banyak kite pos pada kawan. Pada kawan kawan yang tak dapat lagik kad, kalau nak, cepat cepat bagitau kite. Sementara stok masih ada. :-P Kalau tak dapat kad kahwin pun, datang jer rumah kite. Kite jemput semua kawan kawan kite. Yang tengah baca entry neh pun kite jemput jugak. :-) Kalau korang rajin, print lah sendirik kad dekat atas neh. :-P

Wiken neh ada 2 projek nak buat. Satu pre wedding photoshoot. Satu lagik, nak cat bilik. (-.-") Rasanya dah berkurun tak cat bilik neh. Skang warna pink, nak cat baru, tapi kaler pink jugak. HAHA. Pink lain sikit lah. :-P Tak sabar nak nengok hasilnya. ^^

Oh. Sangat tak sabar nak photoshoot pre-wedding. Ntah macamane gaya Intang dengan Ipang nanti. (-_-") Doakan semuanya berjalan lancar yek. Banyak benda nak buat. Tapi rasa macam tak cukup masa aje. 

Kadang-kadang bile pikir balik, macam tak percaya je akan kahwin dengan SUPER K. Eiii lama kan kite tak lukis lukis gambar katun guna paint, cerita pasal SUPER K. :-) Super K tuh watak Ifan masa dia atas kapal dulu. Rindu pulak zaman tuh. Hee. 

Kite memang takkan tau siapa jodoh kite kan? Semua Tuhan yang tentukan. Dan alhamdulillah untuk kurniaan tuhan yang ini...... :-)

YES, I DO!

To my dear future husband... Mohammad Noor Irfan bin Kamari.

Kite mintak maaf kalau dua tiga hari ni, kite banyak kecik ati dekat awak. Hukhuk. Kite kan puteri sentap. Eleh. Macam lah baru kenal kite semalam. :-P

Kite nak bagitau ni. Hari ni kan, dah genap 2 tahun 1 bulan 4 minggu kite kawan dengan awak. Maknanya kan...214 = I LOVE YOU! Sweet tak kite? Sweet tak? Ok. Tak sweet. (-_-")

Nak tau lagik tak? Kalau tanak pun, kite nak bagitau jugak! Tak kire! Hari ni pun genap 6 bulan kite jadik tunang awak. Hihi. Kite harap awak pasrah dan redha dapat tunang secomel dan semengade macam kite. (Kite pun pasrah dapat awak. :-P) Sebenarnya, kite bersyukur sangat dapat awak tau. Alhamdulillah. :') 

Eii dah besar dah kite. Awak pun dah TUA. :-P Dah tunang. Dah nak kawen dah pun. Semoga awak tak neves pada hari yang ke-30 dari sekarang. Tik tok tik tok. :-P 

Ok. Ni lah sebabnya kite suruh awak bukak belog kite tepat pukul 12 malam. Tak de benda best pun sebenarnya. Eiii..baca belog tunang sendirik pun berkire! (-.-") Love u much yunk! Sayang sangat. 

Kau sempurna bagiku 
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku 
Ku sempurna bagimu 
Tak kurang sesuatu
Cinta bersatu... :-)

30 hari lagik. 
Jom kira sama sama. 
:-) 

17 comments

heirizalieyana said...

cntik bju,,siap ada bunga2. .

emma said...

mihihihi...
i'm happy for you. :)

BlogHafizRahman said...

aceceeee..kad weii...kadd...haha

Zuhra said...

jadi kite plak x sbr nk tggu kak intan kite ni disatukan dgn psgan nye...congrat kak intan!!!..hehe
nak pegi tp jauh plak...huhuhu...


zuhra@cosmoladiess.com

Eca Dwinky Asha said...

nak count jugaklah..hahaha...

:)

The ShomeL TwinZ said...

tahniah intan, nk kawen dh...:)

Cik Pipie said...

xsaba nak tgok sis nek plamin . kad mane ?

emieysandra said...

Yeay! Dak intang n dak ipang dh nk kawin..slmt m'hitung hari, moge mjlis b'jln lancar ye sis =)

cik aletheea: said...

argh..nampak...nampak ade gambar encik bakal tu dkt screen meter kete..hehehehhe.comel. :P

♥ Izni ♥ said...

lawa baju akak!!
buka blog akk dan2 radio sinar pasang lagu maher zain barakullah hehehe

^_^

sYiRa LoKMaN said...

awesome ^_^

iamryne said...

Tahniah Intan...
Semoga dipermudahkan segalannya amin..lets count!

Menangi set peplum percuma dengan menyertai contest kami..

more details
visit our facebook page
https://www.facebook.com/YourFancyoutfit?ref=hl

DLatum said...

YEAYYY!! Alhamdulillah akhirnya kak Intang kiter dah nak kaweng!

Lama taw kite duk baca kisah kak Intang ni. dari zaman kak Intang jd tutor blog lagi kih3.


Alhamdulillah, Allah dah tetapkan takdir yg terbaik untuk kak Intan. kite hepi sgt2 untuk kak Intan. semoga kak Intan dah tak sedih2 dah, selalu hepi, bahagia dunia akhirat :)

Cik Pipie said...

http://cikpipielovemierul.blogspot.com/2013/03/sis-intan-nurul-fateha-datang-blog-kite.html


*sis bukak n bace .. weeee

laila said...

hahhaa.comel gila save num tunang camtu!kikikiki

btw , salam kenal...and jemput singgah online shop kitorang ye.. www.facebook.com/lsaashop

pelangi chenta said...

dah dekat majlisnya.tahniah

Yana Sakura said...

tggl 5 ari b4 ag b4 nikah dear..hope sume bjln lncr nnt :)

tahniah taw intan n ipan.. I like your wedding suit ^_^ gojess..hehe (^_^)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13