Sunday, March 10, 2013

.20 days to go :')

.

Kadang-kadang kita minta Allah SWT bunga, tapi diberi kaktus. Kita minta kupu-kupu, tapi diberi ulat. Kite kecewa, sedih, marah. Namun kemudian, kaktus tadi berbunga indah dan ulat menjadi kupu-kupu yang cantik. Itulah jalan Allah SWT. Indah pada waktunya. Allah SWT tidak memberi yang kita minta tapi dia tahu apa yang kita perlukan. Kadang-kadang, kita sedih, kecewa, berburuk sangka. 

Tapi Allah SWT sebenarnya merangka yang terbaik dalam hidup kita agar kita sentiasa belajar sabar dan redha.

20 days to go.
Semoga semuanya dipermudahkan. 
Aminn. 

7 comments

nabila biela said...

menghintung hari..tahniah sis^^

Nurul Filzah said...

kompang dipalu. pengantin baru. duduk bersanding tersipu malu :)

.::WaNiE::. said...

ni peribahasa sis pulak untuk intan sempena wedding tak lama lagi

"ingat nak mintak duit minyak, tak dapat duit minyak, duit tol pun jadiklah '


hahahahahahha

bestnye hoi dah nak kawen !!!!

DLatum said...

Get ready kak intan sayang! berat tanggungjawab jadi isteri tu. nanti kat akhirat kena soal.

love u! all the best!

mis safuraa said...

cik intan...byk kan solat hajat minta dipermudah kan semua...insyaallah...

AzieMan said...

Semoga mjlis brjln lncar aamiin..
Tahniah dik

fatin amalina husna said...

huk3..nervous jadi kak intan..>.<

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13