Thursday, March 28, 2013

.2 hari lagik ! *wink*

.

Salam.

Eiiiiiiiiii rindunyeeeeeeeeee kite dekat belog ni. Hihihi. Gile lame tak hapdet. Rindu nak hapdet pasal preparation wedding. Tetibe tengok tengok dah tinggal 2 hari je ek nak kaweng. Zzzzzzzz. Apa pun tak boleh Intang neh lah. (-.-")

OK! Nak cerite neh. Tadik petang, kite dengan tunang kite pergi fitting baju untuk kaweng. Kite nikah hari Sabtu malam selepas isyak, 30 Mac 2013. Lepas nikah, ada majlis berinai besar. The next day, majlis bersanding, 31 Mac 2013, ahad.. Dekat rumah Mama Abah kite dekat Muar, Johor ni! Jemput datangggggggg korang semua. (^______^)

Tema kite mesti lah kaler pink. Kite neh kan mabuk pink. Kuang kuang kuang. Oh yer. Hari ni hari kedua kite bercuti. Rasa rindu pulak dekat opis. :-P Kite nanti naik kerja balik Jumaat depan, insyaAllah. 5 April 2013. Malu pulak rasenye nak naik kerja time inai masih pekat di jari. Kuikuikui. Kite seminggu jer cuti sebab nanti nak cuti lagik untuk majlis belah lelaki.

Majlis belah lelaki, 20 April, buat dekat TS Hotel dekat JB tuh. Kat sana buat 2 pengantin, dengan Abang  kepada tunang kite sekali. Buat lewat 2 weeks sebab isteri Abang Ipar kite tuh tengah final exam pulak. So, tunggu dia abes exam dulu, baru leh buat majlis. ;-)

Alaa.. apesal lost neh. Tadik macam banyak je nak hapdet. Sekarang dah lupe. Kehkehkeh. Macam tak caye je Sabtu ni kite dah nak nikah. Badan cenonet. Maybe orang pun tak sangka kite dah 27 tahun. Aritu, kawan Mama datang rumah, dia cakap. Eiiiiiiiii keciknyeeeeeeeee bakal pengantin neh. Deng. Kite sengeh aje lah. Nak cakap cemane lagik. Dah memang patern badan tak leh nak besar dah. (-.-")

So, kite harap korang semua dapat doakan semoga majlis kite nanti berjalan lancar ek. Buat masa skang neh, kite tak neves lagik. Sebab banyak benda dalam kepala neh nak buat. Tak sempat nak pikir kena neves atau tak. Kah kah.

Ektuali dulu nak buat baju ni jadik baju nikah.
Tapi last minit, decide tukar baju lain.
Baju dia, sepraissssssss! *wink*

Alamat rumah kite :
No 93-5, KM 24, Bukit Naning, Air Hitam, 84200 Bakri, Muar, Johor 

GPS Koordinat : 
N +2° 1' 47.58", E +102° 45' 34.98"

OK! Nanti time majlis kite buat LIVE UPDATE oke. Bajet retis je. Haha. Maybe update kat FB or instagram jer kot. :-P

DOAKAN SEMOGA SEMUANYA
BERJALAN LANCAR YE!
(^_________^)

22 comments

cik ery said...

tahniah kak intanggg cenonet ;)

Y@D@M said...

6ti hupdate kt blog taw gmbr kawen...msti comey kn...anyway smoga sumenya berjlan dgn lncar n setia hjung nyawa :)

shieyda shahida idris said...

selamat bakal pengantin baru kak intang!
hope jadi isteri dan bakal ibu yang solehah ye. :)

ucupiza said...

tahniah sis intan..
jangan lupa update dari semasa ke semasa..

@cik_ezati said...

at last... update, kite tunggu sis update blog huhu

tahniah sis intan.. moga berbahagia dunia akhirat, moga semua berjalan dengan lancar

kite nk datang tapi tengah final exam :(

zainatul abu bakar said...

Tahniah ye kak. Moga bahagia sampai syurga :)

Haniey Jamaluddin @ http://hanizzaq.blogspot.com/ said...

tahniah ye :) btw..nak wish awal2 ni..hehe..
SELAMAT PENGATIN BARU KAK INTAN DAN CINTA HATI KAK INTAN! hehe.

Haniey Jamaluddin @ http://hanizzaq.blogspot.com/ said...

tahniah btw nak wish awal2 boleh? hehe. SELAMAT PENGANTIN BARU KAK INTAN DAN BOIPRENGGG KAK INTAN :) hehe.
*eh! silap bukan boiprengg tapi cinta hati kak intan * :)

Eca Dwinky Asha said...

happy wedding day in advance sis :)

DLatum said...

Salam sis Intang sayang :)

Waaaahhhhh rasa terharu nak nangess! x caya akhirnya ur dream comes true!! dr tahun 2009 kot bace kisah sis intang ni hah.

congrats sis!!

may the happiness be ur best friend till the end, and may ur marriage brings both of u together to Jannah <3

The ShomeL TwinZ said...

tahniah intan :)

zEri sAfEerA said...

xpk agi nak neves ke x? okeh,,,comey. hehe :D

btw, semoga segalanya dipermudahkan dan semoga majlis intan dberkatiNya, InsyaALlah :)

Cik Zeeta said...

wahhh.. tahnih akak :)

Udez said...

wah da dkt sgt..takotnye..hihi..
slmt pengntin baru..xnmpk cm 27 pn?hihi

Siti Zulaika Muhamad said...

TAHNIAH!!!
Selamat Pengantin Baru Sis Intan n future Hubby, Bro Irfan :)


Cepat2 lahirkan baby comel.kui3 <3

Cik Pipie said...

Smge sgaleny bjaln dgan lncr .. If x dpt g muar g Ts hotel bleh kn . Haha .
Setia hujung nyawa k.intan . ^_^

Azney Shamsuddin said...

tahniah kak intanggg cenonet

Azney Shamsuddin said...

tahniah kak intanggg cenonet

cik mah said...

Tahniah dear...selamat pengantin baru...

Rin Saharina said...

congrats intan =) cantik sgt baju tu =)

miss superlover : cik tira said...

selamat pengantin baru kak intan :) semoga bahagia till jannah :)

NIA SI DRUMSTICK said...

semoga semunye berjalan dgn lancar dear..bestnyeeerrrr kawennn!! ^_^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13