Monday, February 25, 2013

.honeymoon + photoshoot

.

Salam.

Wah, kemaen tajuk nak honeymoon segala. Majlis tak habes lagik dah pikir honeymoon. Kuikui. Ektuali, ni first time taip entry kat opis. Tapi time lunch hour oke. I tak salah guna kuasa. :-P

Semalam kan, kite dengan 2 orang besfren kite pergi round round dekat area Parit Jawa, Muar. Carik tempat untuk photoshoot outdoor time wedding kite nanti. Kite neh nama jer orang Muar, tapi tak penah pun sampai pantai kat situ. First time pergi. Kesian dekat diri sendirik.

Pantai yang kite pergi tu, bukannya pantai yang di komersialkan. Dia pandai biasa je. Ala ala kampung. So, should be fine for my outdoor photoshoot. Sebab kite tak hire pro-photographer. Bajet kecit. Cuma hire kazen tunang kite. Sebab dia freelance photographer. So, semuanya DIY. Boleh tak gituh? HAHA. Selagi boleh jimat, ai jimat. (-.-")

Sempat tak nak gemok sebelum majlis?
34 hari lagik.

LUPAKAN JE LAH INTANG.
(-.-")

Dua orang kawan baek.
^__^ 

Ada dua pantai yang kite pergi. Dedua oke. So, tengok lah nanti cemana. Photoshoot kat both tempat kerr.. Kena tengok masa jugak. Oh yer. Kite pun terfikir nak buat pre-wedding. Dah diskas dengan besties kite dan tunang kite konsep pre-wedding tuh. Cewah. Kemaen. Haha. InsyaAllah kalau takde aral melintang, Sabtu nanti. :-)

Oh yer. Berbalik pada topik honeymoon tadik, kite neh berangan nak honeymoon kat tepi tepi pantai. Tapi agak agak tak dapat pergi pantai yang best best, pergi pantai neh pun jadik lah. (T__T)

Hukhuk. Ok bai. Lunch hour dah tamat.

6 comments

Nurul Filzah said...

pantai leka ke kak intang ?

CikAinaa said...

Comel :)

D Yatie said...

Hahaha. Honeymoon dalam rumah sendiri lagi suwit intang! ;)

Zéè Zóò said...

Congratulation! huhuhu

nabila biela said...

ehem-ehem...pas kawengg nti photoshoot dgn anak pulak yew..kehkeh

Sally Yatiey said...

Tahniah Kak ^_^ hee.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13