Wednesday, January 9, 2013

.selamat bertunang sis intan ! [video]

.

Salam. 


Cerita dah basi. Orang laen dah muak nak baca. Hihihi. Ektuali, baru je dapat video ni semalam. (-.-") Gila lambat. Wuwuwuuu~ Kite tunang 2 September. Dapat 8 January. Lame tak? Hihi. Tak kisah lah lame ke kejap, janji dapat. :-D

*sabar menunggu loading, pastu baru tekan play ok!*

Sorry sebab video neh agak shaking. Team videographer ni masih baru dalam arena video. Cewah. Poyo je ayat. Tapi doang cakap, before upload kat FB, ok je. Tak shaking. Bila upload, shaking pulak. Doang akan bagi original video dekat kite. Nanti kalau dah dapat, kite upload laen k. :-)

Ektuali, kite di-sponsor oleh mereka. Kite tak bayar pape pun. THANKS A LOT. At least, moment masa kite tunang, kite dapat tengok balik. Hihi. Walaupun majlis tuh cuma majlis tunang, bukan kawen, tapi rentetan kisah hidup (poyonye ayat) kite dapat tengok balik. Nanti leh tunjuk dekat anak cucu. InsyaAllah.

Beberapa bulan akan datang, kite upload pulak video nikah dan sanding ek. Hihi. Tak sabar nak nengok ! Tapi berlainan OV. Saja nak kan kelainan. :-P 

Klah. Nanti update lagik. Parappapapa... I'm lovin' it ! ^^ Ngeee.

7 comments

Rara Nasiha said...

Ehhh, kita baru tau awak tunang. tahniah dear :)

ainie yusof said...

kak intan!!! finally blh jgk tgk smpai abis. nasib baik upload kt blog. part last tu lawak bila tgk action abg ifan. hope u guys happy forever. xsabar nk tgk gbr kawin plak :)

fatin amalina husna said...

syoknyaaa..=D

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

tqvm rara ;)

intanurulfateha said...

@ainie yusof

hihihi kelakar kan? ;D tp kan, bukan ke video yg same je even upload kt blog? sis amek coding dr fb jgk. haish, x paham sbnrnye huhuu ;D

intanurulfateha said...

@fatin amalina husna

ngeee ^__^

ainie yusof said...

sy pn xfhm. hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13