Wednesday, January 30, 2013

.saya rasa saya perlukan panadol sekarang ni

.

Arghhh! Saket kepala ! (T__T)

One word.

KOYA.

Amenda tah Dak Intang neh status pesbuk cenggitu. *refer gambar di bawah* HAHAHA.  Tu namanya status orang tengah heart broken tanpa pikir pape. Dah tau saket kepala, pergi lah makan panadol terus. Macam lah pesbuk boleh kasik panadol :-P Ok. Tu status 2 tahun lepas. Masa tengah... Err.. tengah kepala saket lah ! Gggrr. Lagi mau tanya. :-P

Sep baek ada prince charming tolong selamatkan. :-P
.
.
.
.
.
.
It has been 2 years.. 
Alhamdulillah... 

"Abang Ipan nak kerja tu selamanya ke? 
Abes nanti kawen, bawak bini pergi naek kapal ke?"

"ISY..TAK LAH SELAMANYA. 
DAH KAWEN NANTI, STOP LA. 
SIAN ANAK ISTERI KENA TINGGAL JE."
.
.
.
.
.
.
.
Dan betul betul sekarang dia berhenti dan kami dah nak kawen pun. 
:')

*sayarindutunangsaya*

Makin nak dekat majlis, makin jarang jumpe. Makin jarang contact. Ok tipu. Tak de lah tak contact langsung tapi since kite dah kerja neh, tak boleh tidur lewat, punch card lelame. Dia pun sibuk. Kalau whatsapp pun, tetiba kite dah sampai bulan. Kadang tak sempat cakap gudnyte. (-.-")

Ok. Takpe. Dah tak lame dah. Semoga kite tak menyampah tengok muke die lepas kawen nanti. Kuang kuang kuang. :-P

Bace entry lelame pasal Super K atau tunang kite buat kite sengih sesorang. Kelakar jugak Dak Intang neh. Kehkeh. Sebab tu suke tulis entry dekat belog. Nanti boleh baca balik pastu sengih sorang sorang depan computer lepas tu Chacha tanye, Kenapa angah senyum sorang sorang? AH. DIAM LAH CHACHA! :-P

Ok. Gudnyte korang. ^^ Bertemu lagik di esaimen-lain-kalau-ade-mood- :-P Tataaaaaaaaaaa !

7 comments

nabila biela said...

hehe...cibok jew chacha tuh kcow akak dye ngah jiwg2 kan..hikhik

@cik_ezati said...

both of u sweet, comel.. moga segala urusan sis intan dipermudahkan :)

khairul onggon said...

dah nak kawen dahhhhh... tahniah utk both of you :)

The ShomeL TwinZ said...

tahniah, menghitung hari jew lg :)

Shahada Fauzi said...

hahaha..super chacha tu ade je kat mane2..:P

Teera Wahid said...

seronoknya sis da na kawen... uwaa. nk jugakkkk :)

Dee Kay Apparels said...

Jom tgk jubah lycra + tudung lycra, tudung ala fareeda dll di http://dkapparels.blogspot.com/.Harga bwh RM200 semuanya :-)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13