Thursday, January 31, 2013

*berangan*

.

Salam.

Haha. Gelak dulu. Sebab sekarang mood nak jiwang saje. :-P Ni semua pengaruh drama Setia Hujung Nyawa tuh lah. (-_-")

Kite neh pesen jarang sangat dok mengadap TV. Sebab.. Err..kite lagik suke mengadap komputer dari mengadap TV. Kehkeh. Pastu sebab utama adalah, Chacha tuuuu. Mane kasik angah chance nak nengok! Asek conquer jer. (T__T)

Gila banyak kot drama melayu yang best best tapi kite tak layan. Macam Nora Elena, Ombak Rindu.. Tak pernah nengok langsung. (-.-") Ntah lah ek. Tak berminat. :-D Pastu kite pun bukan jenis yang baca novel. Tengok mood jugak lah. Memang tak penah beli novel pong. Kalau baca pun, pinjam kawan punye. :-P

Ok. Nak tanya. Berapa ramai yang layan drama pepetang Setia Hujung Nyawa tuh. *angkat tangan* Hihihi. Kite da tertinggal beberapa episod dah tapi bile nengok ramai dok update status kat pesbuk pasal drama tuh, terus nak try nengok. Tapi bila dah nengok, melekat ! Zzzzzzz. See, kuat betul terpengaruh dengan status kengkawan dekat pesbuk. :-P

Geram sangat dengan Hady (kawan Zain) dengan Erliza yang perangai macam !@#$%^&. Pastu geram jugak dengan Ikram yang suka kacau El walaupun Ikram tuh agak comeyy. *wink*

Eh nak tanya lah, korang macam kite tak? Bile nengok drama tuh, bile part romantik Zain dengan El, mule lah sengih soang soang pastu imejin yang korang heroin dan pakwe korang hero dalam ceta tuh. Ker kite soang yang cenggini? HAHA. 

Ok. Tak yah tipu. Kite tau, korang pun same. :-P

*Setia hingga ke hujung nyawa...*
InsyaAllah with ALLAH SWT's will.. 

"Cinta jangan engkau pergi... Jauh dari diriku lagi.....
Sesungguhnya cinta kita setia ke hujung nyawa...."

Haish, ni yang malas nak nengok drama neh. (-.-")

12 comments

Eyqa Hasnan said...

Eyqa tengok tak pernah miss tau ! Siap record lagi dekat astro . Kahkah . Taksub dengan cerita Setia Hujung Nyawa sebab zain hakimi dengan ersalina :) Sanggup pergi pinjam novel dengan kawan sebab nak baca endingnya . Kihkih

intanurulfateha said...

@Eyqa Hasnan

nak pinjam jugak ! :p

setankecik said...

kita pun selalu miss. kadang kadang bukak j dah sparuh. kurang minat dengan tv. high 5 kak intan.:D

muis ismail said...

hye cik intan..
akak pulak suka baca novel je
bila main kat tv langsung tak layan
wpun org dok rata rata bercakap psl cite ni tapi akak langsung tak tengok lagi, malas.hehe

sYiRa LoKMaN said...

comel nyee blog ! ^_^

starry~ said...

Kalau ter missed, tengok dekat dailymotion.com semua episode ada :)

starry~ said...

kalau ter missed, boleh tengok kat dailymotion.com semua episode ada :) so xyah bukak tv. tengok je kat lappy :)

Nurulchumel said...

kenapa la dulu kite ade rase mcm tu, tp skng ni dah xde rase pape??

@#$%^&^*(&%$^%
T___T

fatin amalina husna said...

ahaha..biasa lar tu kak intan..
nama pon manusia..=)

cik ara said...

KITA FRIEND DGN KAK INTAN KAT FB .. PASTUU TERJUMPA BLOG KAK INTAN ..

zua zulkifli said...

Tumpang iklan hehe.. Akak mmg silent reader blog intan n satu tmpt keje dgn lecturer hazzim tu.. :)) tp now akak da benti keje n wat bisnes online. Kalo nk order bedak arab kokuryu super summer cake n handmade brooch, sudi2 la visit page FB akak TOMEYtomam Collections.❤

zua zulkifli said...

Hi intan. Akak silent reader intan n kwn lect hazzim tu tp now da berenti. Nk tumpg iklan jap hehe. Kalo nk order bedak arab or handmade brooch boleh visit page FB akak TOMEYtomam Collections. ❤

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13