Monday, January 7, 2013

.alhamdulillah, dah setel viva ~ yeeeeha~

.

Salam.


First of all, syukur sangat sangat sebab dah setel viva. So, insyaAllah bulan 5 atau 6 nanti, konvo n I'm a degree holder. Alhamdulillah. Yang paling best, insyaAllah time tuh pergi konvo, dengan family dan suami. Ngeeee.  ^_____^

Banyak yang dah berlaku dalam masa beberapa bulan lepas. Nak cerita pun macam dah basi. Huhu. Tapi takpe. Letak aje lah gambar sikit sikit. :-P

Time dekat Langkawi ^^

Ektuali, nak share pasal preparation kaweng yang tak sampai 3 bulan lagik. Nanti kite share check list semua ek. Selagi tak buat check list, macam banyakkkkkkkkk sangat benda tak setel lagik. (T__T) Nak karang dulu entry tuh. Nanti malam ker, esok ker, baru publish. Hihihi. Kbai !

0 comments

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13