Tuesday, January 22, 2013

.Al-Quran pelangi yang comel untuk hantaran

.

Salam.

BUAT MASA SEKARANG NI, 
ORDER UNTUK AL QURAN JENIS INI DI TUTUP.

CUMA ADA AL QURAN PELANGI 
VERSI RIBEN DAN
AL QURAN MANAGEMENT DIRI (PELANGI)

KLIK SINI


Beberapa minggu lepas, kite beli Al-Quran ni untuk hantaran kawen. Suka sangat. Sebab cantik dan berwarna pink ! ^_^ Harga pun tak mahal sangat. Agak berpatutan. Tak rasa rugi. Al-quran yang kite beli ni ektuali khas untuk wanita. Dalam Al-Quran kan banyak tertulis tentang wanita. So, dalam Al-Quran ni, dia dah high light-kan siap siap part part tersebut.

Ni kite punye !
(^___^)

Kisah kisah wanita dalam Al-Quran..

Isi kandungan yang mudah.

Colourful !

Setiap juzuk, berlainan warna! :)

Ada 4 jenis kaler.

Pepel.
Biru turquoise.
Maroon.
Pink!

*klik untuk tumbesaran maksimum*

Contoh muka surat dan terjemahan.

Mushaf Al-Burhan Edisi Wanita Tajwid - Pelangi
(Al-Quran Wanita Pelangi – AWP)
Ukuran: A6 (10 x 15 cm)
Cover: Baldu.
Warna : Pink, Purple, Turqoise Blue, Maroon.
Harga: RM 100 including postage seluruh Malaysia.

Konten Keunggulan:
  • Al-Quran beserta terjemahan 30 Juzuk.
  • Perbezaan warna muka surat tiap-tiap juzuk.
  • Al Quran quantum wanita.
  • Tajwid 8 warna.
  • Fiqih wanita (Shalat, Shaum, Haji, Hamil, Waris).
  • 20 Sejarah wanita dalam Al Quran.
  • Gelaran wanita dalam Islam.
  • Agenda muslimah khatam Al quran.
  • Carta tentang wanita yg haram dinikahi.
  • Carta tentang ibadah rawatib wanita.
  • Carta tentang ibadah nafilah wanita.
  • Indeks ayat-ayat mengenai wanita dalam Al-Quran. 
  • Tips kecantikan mengikut sunnah Rasullulah.
  • 40 Hadith tentang wanita (Arba'in Nisaaiyyah).

Kite saje share dengan kawan kawan. Mana tau, ada yang teringin nak ada Al-Quran comel ni untuk hantaran. Kalau tak pun, beli untuk baca sendiri pun tak pe. ;-) 

Untuk lelaki, boleh belikan untuk ibu tersayang, kakak, adik, isteri atau bakal isteri. ^^ Harga tak mahal pun. RM 100  including postage. Korang boleh order dekat kite dengan cara....

email kite...
intanurulfateha@gmail.com 

atau sms/whatsapp kite di 
012-7186471 

atau BBM kite di 
29DDB1E

Kite selalu jual barang yang kite rasa berpatutan untuk semua orang. Kalau tak, kite takkan jual! :-P Untuk gambar lain, boleh tengok dekat SINI. PM kite dekat pesbuk pong bole.

Ok.
Renung renungkan dan selamat beramal ! :-)

16 comments

anis suryanie said...

nak!! memang tgah cari Al-Quran pun nak wat hantaran.. hehehe..

nti anis wassap intan k :)

izzah azwan said...

I love it dear!love sangat2.nak satu boleh yang?book color purple lah.nanti kite email awak ye.TQ!

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

Awak kite pun adaaaa best kan...

intanurulfateha said...

@anis suryanie

oke dear ^^

intanurulfateha said...

@izzah azwan

okes. pape emel kite ek ^^

intanurulfateha said...

@Nurul Atiqah Mutaza.iQa

a'ah best sgt ;D

Murni Ibrahim said...

Nk jugak!! Will whatsapp kak intan soon :)

fatin amalina husna said...

menarik!! rasa geram je kan..=D

GeHaGe SEMM said...

assalamualaikum,
dimana tempat orang jual alqur'an itu?,

intanurulfateha said...

@GeHaGe SEMM

muar. tp saye boleh pos :)

starry~ said...

RM100 satu ke satu set?

syeeraa sjaa ! said...

kak intan. still jual lagi tak?

intanurulfateha said...

@syeeraa sjaa !

still jual ;)

syeeraa sjaa ! said...

Kite ingat nak beli. Nanti kite whatsapp kak intan. Boleh?

Sang Stiletto Merah Jambu said...

Assalamualaikum....
Maaf nk Tanya.....
Klu al-Quran ni bole di pos, org x langkah2 ke?

Rozita Noor said...

Saya nak gak

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13