Saturday, December 8, 2012

.you are not my number one...

.

Salam.


Di keheningan malam, duduk ku berseorangan.. Tak lena mata di pejam. Peh. Tak de maknenye mata tak lena sebab ingat pakwe oi ! Ittew ane ade pakwe. Keh keh. Kite tengah bertungkus lumus buat tesis neh. (-.-") Tu la, nextweek nak jumpe advisor, baru kelam kabut. Padan muka. :-P

Ektuali, bajet nak buat tym wiken tetiba teringat yang wiken neh nak balik kampung kat Klang. Esok, pas balik kerja, terus shoot ke Klang pastu Ahad nak hantar adik register dekat Politeknik Nilai. So, babai tesis. (T__T) Oh ye. Ai kerja hari Sabtu. Deng.

Untuk mengelakkan mengantuk ketika buat tesis, suka lah dok bukak belog B2B sendirik even dah lama beno tak hapdet. Tak sempat. Hukhuk. Pastu terpandang countdown. Err..sebenarnye, hari hari pandang. Kihkih.

Dah bersama selama 1 tahun 11 bulan dan 11 minggu !

Dan insyaAllah our wedding lagik 111 hari lagik !

Yeay !
*lompat bintang*

EVEN HE IS NOT MY NUMBER 1
BUT HE IS MY ONLY 1 !!!

Kikikiki. 
:-D

KEMAIN INTANG !
Suka sangat bermain dengan nombor. :-P

(credit to Adik for this pic)

Dan tadik, kiteorang celebrate besday Chacha dekat KFC. Petang tadik, elaun internship dah masuk. So, banje Chacha KFC dengan Kek. Ni je lah yang Angah mampu. :') Sayang Chacha. Hadiah tunggu Abang Ipan datang yek. :-P

Ok bai. Nak sambung buat SPSS. Tatatata~~~

3 comments

ahsfantasy24 said...

hehehe,
moga sentiasa bahagia :)

fatin amalina husna said...

hehe..x sabar ye kak intan..=)

happy belated birthday buat chacha..=D

erin moshimoshi said...

cntik blog intan ...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13