Monday, December 17, 2012

.tudung chiffon 3 layer rm35 jer !

.

Salam.


Ok. Sangat eksaited nak hapdet sebab kite neh jenis jarang beli tudung. Selalu pinjam tudung Mama jer. Pastu kalau beli pun, beli tudung bawal. Seploh hengget jer. Kadang kadang boleh dapat RM7-RM8 jer. Huhuu. (-.-") 

Petang tadik, ajak besties pergi K-Mart dekat Bandar Muar. Kat situ memang pusat jualan tudung dan baju baju kurung. Kite tatau sangat harga pasaran tudung tapi tadi kite pergi beli tudung 3 layer RM35 jer. Sangat teruja oke. Sebab kite rasa murah. Kalau nak beli Fareeda atau Ariani, memang tak mampu lah. Tu boleh pinjam tudung Mama. Kehkeh. 

Kite beli 2 helai. Satu tu kombinasi kaler... Err alaaa tetiba lupa sebab tudung tu kite dah basuh dan tengah jemur. Tak de dalam bilik neh. (-.-") Tapi dedua helai tu ada kaler pink ! :-D Pastu kan, kite beli shawl half moon yang ala ala radiusite tuh. Pun murah. RM45 jer. Nak nanges rasanye sebab murah sangat. (T__T) Kite beli dua. Satu lagik untuk besties kite. Sebab dia nanti jadik pengapit kite time kaweng nanti. ^^

Oh ye. Eksaited sangat beli tudung bebanyak neh sebab Khamis neh nak gerak ke Alor Star, Kedah. Nak pergi wedding Abang Tunang kite. Pastu nak pergi rumah ahkak dekat Penang pastu Mama ajak pergi Langkawi. Nak jenjalan pastu nak beli barang kaweng kite sikit katanya. (-.-") Tak pernah pergi Langkawi. Best ke? :-P

Mama cakap, boleh beli cekelat sikit untuk hantaran. Rasanya, tak sempat buat hantaran, dah hantar ke perut comel ai neh. Huhuu. 

K lah. Nak hapdet pasal tudung je dah melalut benda laen. =,='

Gambar hiasan.
Masa ni Chacha ajar Abang Ipan buat susu.

BAGUS BAKAL LAKI AI NEH.
Practice makes perfect.

SELAMAT MALAM !
^______^

9 comments

-atiQah- said...

sis..half moon shawl yg ada manis atas kepala tu ke? murahnyaaaaaa rm45 je! seronok pegi langkawi. seronok memborong coklat. mama sis mesti suka memborong pinggan mangkuk.

✿dazZdaEng✿ said...

dulang hantaran kawen sgt murah kat langkawi .. yg penting sgt cantek. coklat pon cumel2 sesuai utk wat hantaran .. kristal untuk letak bunga rampai pon cantek... eh ! sume cantek.. sile bawa beg besar dgn pakaian yg sikit . tp beg besar pon murah kat sana.. hehehheeh

fatin amalina husna said...

langkawi?? mestilah best..hehe..
coklat boleh je nak buat hantaran..letak bnyak2..=D

selamat datang ke kedah..=)

cik nur said...

hehehe comel je chacha ajar abg ipan buat susu yee :)

Admin said...

Tunjuk la gambar tudung yg u beli tu....nak gak gi beli kat situ kalau cantik

Hehe,
Tudung Chiffon

nuruashia said...

ehem3...cte pasal tudung ke pasal future hubby btkn susu ni??? ehehheheheheheh,,,sys comey..sila cepat kawen,kbye :P

Cik Pipie said...

Mura nye tdng kt sne .. T tnjuk ea gmba tdng yg sis bli . ^_^

♥~~Rino@~~♥ said...

Salam..Jemput view http://rinoalytionista.blogspot.com/ Boleh tgk kolekasi tudung chiffon layer dengan harga berpatutan.TQ

ainie yusof said...

a,a. kak sy pun beli tudung mcm ni jgk kt sy. kt pasar mlm. murah. dlm entri ni http://daricahayamataku.blogspot.com/2013/02/gambar-gambar-sekitar-hangout-dengan.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;) Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13