Monday, December 31, 2012

.masa dah suntuk !

.

Salam.


Weyyyyyyyyyyy koranggg ! Rindu kite tak? Hihii. Ok. Rindu korang semuaaaaaa ! Tapi lagik rindu katil dekat rumah neh. (-.-") Gila lama kite pergi HOLIDAY. Kehkeh. Holiday dalam Malaysia jer pun. (-.-") 

Memula pergi Alor Setar, Kedah sebab abang tunang kite kaweng. Yang ni pergi dengan tunang kite dan family dia. Pastu settled majlis, pergi plak Langkawi. Duduk sana 3 hari 2 malam. Pergi dengan family kite + tunangkite + bakal mak mertua. Soppink preparation untuk kaweng pastu jenjalan sekali. Pastu settled kat Langkawi, pergi pulak Genting. Ni dengan family tunang kite.

Phew. Penat ok. Bila balik rumah kat Muar, tak sempat tidur atas katil sendirik, dah kena pergi Klang pulak sebab ada kenduri dekat rumah Pak Long dan Sabtu lepas adik lelaki kite bertunang, dapat orang Padang Jawa. Gila straight 10 hari merewang je kerjanya.

Pastu i got less than a week sebelum final presentation untuk tesis kiteeeeeeeeeeee. Huwaaaaaa. Tak payah nak ngengade nak nanges ke ape !!! Hukhuk. So, wish me luck k. Cuakssss. Jumaat neh, 4 Januari, kul 8.30 pagi, kite punya viva dekat UiTM Kampus Bandaraya Melaka. ^^ Tajuk tesis kite, EXAMINING THE RELATIONSHIP BETWEEN JOB DESIGN CHARACTERISTIC AND EMPLOYEE WORK ENGAGEMENT. Huehue.

Doakan kite yek. Al cuaks al fening al lalat neh. Hukhuk. So, lepas abes viva, kite start sambung balik kerja editing belog yang terbengkalai. Mahap sebab terpaksa KIV demi memberi laluan kite menghabiskan sisa sisa degree kite. Hikhik.

Nanti settle semua, kite update belog macam selalu. Boleh pokus on preparation wedding. Ada lagik 3 bulan sahaja ^^. Yeayyyy~~ Oh ye. sebelum terlupa. Ada tak sesiapa boleh suggest-kan bridal dekat area Pasir Gudang yang harga berpatutan? Area Taman Kota Masai kerr... TQ in advance ^___^ Sebab tak prepare pape langsung untuk majlis belah laki. (T__T)

Tak sabar nak buli bakal suami plak. 
:-P

Ok, nanti sambung hapdet lagik.
Tata !
(^____^)

5 comments

Arisha Halim said...

Mesti seronok kan meniti2 hari be4 kahwin ^_^

adnil linda said...

heee...msti seronok da nk kaweng...

fatin amalina husna said...

wahh.sakannya bercuti..mesti penat abeh tuu..nak cekelat langkawi sikit..=P

all the best for presentation nnti kak intang..=D

zainatul abu bakar said...

gud luck! zai baru lepas presentation fyp..lega rase, hehe

Miss Nurun said...

jauhnye berjln bersama tunang tsyg...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13