Tuesday, December 4, 2012

.dah ngantuk tapi....... ni semua meksis punya pasal !

.

Kite : Sayang gemok gemok gemok!
Dia : Eleh, dia yang gemok Gemok pendek!
Kite : Mana ada! Kite cuma gemok tapi tak pendek.
Dia : Hahaha. Sayang gemok.
Kite : Eh, mana ada. Kite salah cakap. Kite pendek tapi tak gemok. Kite salah cakap!
Dia : Hahaha. Gemok. Sayang gemok!
Kite ; Mana ada! Kite salah cakap la. T__T
Dia : HAHAHAHA. Tu lah, konfiden je cakap. HAHAHA.

Pasangan tunang yang tak berapa betul.
(-.-")

Dia : Cuba Sayang eja malas.
Kite : M. A ma, L. A. S las. Malas.
Dia : Ok. Cuba eja lagi.
Kite : M. A ma, L. A. S las. Malas.
Dia : Tengok tu. Dah ngantuk pun tak nak ngaku lagik. Kan Abang suruh eja LAGI.
Kite : Eiii..ape ni. Suka buat orang pening.
Dia : Hahahaha.

Ektuali ni semua sebab Meksis. Kite topup meksis RM10, dia bagi free call start 12 am - 6 am. Tapi, tunang kite tuh pesen tak suka gayut tepon memalam. (-.-") Dah tu, kite nak call siapa kalau bukan dia. Tapi gayut tak lame pong sebab dedua dah ngantuk. Hihihi. Paksa jugak dia cakap walaupun cakap tah pape. Haha.

Tadi sebelum gayut selama beberapa minit tu, meset meset pasal kaweng. Diskas pasal bridal yang kite pilih. Tadik dah bayar deposit and confirm tarikh. :-) Dah tak lama dah nak kaweng. *gosok gosok mate* Pastu dia pong cakap, dia tak sabar jugak. :-D Kahkah gediks. Diskas pasal itu, pasal ini. Hihi. Best. <3

Kbai. Sok sok sambung update lagik. Banyak benda nak cerite sebenarnye. Pasal preparation kaweng banyakkkkkkkkkk sangat nak share. Hihihi. ^___^ Nait !



4 comments

fatin amalina husna said...

ahaha..comel je kak intan nih..=D

The ShomeL TwinZ said...

sweet couple :)

suke bca entry intan

sng2 dtg laa blog kite jgak...

eynavsnanie.blogspot.com

eykameow said...

call lah eyka. hikhik :p
ehhh, nanti dah kawin credit tu smpai expired tahu? :D

Semoga semuanya berjalan lancar! Bulan3 dah tak lamaaaaaaaaaaaaaa hehehe

faraa haniey said...

hahaha..sweet betol arr..lucu..:))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada sorang baby girl! ;)
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

Kesayangan

Kesayangan