Friday, November 16, 2012

.teaser original engagement pictures :-P

.





Cantik kan kan kan?

KAH KAH KAH.

Puji diri sendirik. 
(-.-")

OK kasik nengok 5 keping gambar dulu.
TEASER JE PUN DAH KASIK 5 KEPING !
(+___+)

Macamane ntah boleh jadik cantek cenggini. (>>___<<) Ok dah tau kenapa. Mesti lah sebab MUA dan OP kite ! Kalau berminat nak gambar secantik ini, boleh contact OP kite. Nanti kite review lagik oke. Dah lambat nak pergi kerja neh ! Ok KLIK SINI dulu kalau nak pergi nengok OP kite. They are so new. Tapi tak salah kan kalau bagi peluang dekat mereka. :-) Harga pun murah. Sesuai lah dengan bakal-pengantin-bajet-kurang-macam-kite neh. (-.-")

Boleh contact doang untuk quotation harga untuk majlis bahagia korang.  :-P 

Okbai !

7 comments

ahsfantasy24 said...

cantik :)

Syaz Rozelt said...

kaler pink n biru/turqoise mmg cantik..x de full review hantaran ke? nmpk cantik je ada bulu2..

Siti Saleha said...

Wahh!! so colourful, nice :), Tahniah! Semoga berkekalan dan terus melangkah kealam perkahwinan.

Dawia HP ❤ said...

Cantik smuanya :)

fatin amalina husna said...

cantik lah kak intang..=)
husna suka pic yg bdiri sorang2 tuh..

nuruashia said...

sys...close up laa sikti gmbr make up tu..heheheh...nk tgkkkkk

Nana Hashim said...

bleh bg contact cameraman tu x?area muar kn?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13