Wednesday, November 14, 2012

.senyum lebar ^_____________^

.

Salam.

Settle je solat maghrib, tiba tiba terdengar...


Apa benar aku sedang jatuh cinta...
Serasa hati ini berbunga-bunga.. 
Mungkin ini pertanda dalam hidupku.. 
Ku tak bisa tidur seminggu...

Henpong buruk ku berbunyik..

Best woo lagu neh. 
Klik SINI kalau nak dengar. :-P

Ok sambung.
Lari lari..
Capai henpong atas katil.

Kite : Hello? Assalamualaikum.
Dia : Wa'salam. Yunk, nama penuh apa?
Kite : Woi, nama kite pun tak ingat ! Intan Nurulfateha.
Dia : Dua 'N' ke?
Kite : Hah? Dua 'N'? Intan dengan Nurulfateha jarak. Bla bla bla.
Dia : Alamat?
Kite : *sebut alamat*
Dia : No IC?
Kite : *sebut no ic*
Dia : No tepon?
Kite : *sebut no tepon*
Dia : 012-71864** terus potong kite cakap.
Kite : Sep baek ingat ! Semua benda tak ingat. Sep baek no tepon kite ingat ! Ggrr!
Dia : Hahaha. Sayang degree apa?
Kite : Emm.. Sarjana Muda Human Resource Management. Ape ntah melayu dia. Hihi.
Dia : Pengurusan Sumber Manusia. Haish, itu pun tatau.
Kite : Alaa lupe ! Haha. Diploma tanak?
Dia : Tak payah ler. Huhuu. Nikah berapa haribulan yunk?
Kite : Bla bla bla.. Eh, awak dah isi borang nikah ke? *senyum lebar*
Dia : Ye lah. Bla bla bla. *TANYA SOALAN SETERUSNYA*
Kite : *sayang awak* (cakap dalam hati)
Dia : Dah, pergi sambung balik smayang. Benti kat rakaat berapa lettew.
Kite : Woi! Kite dah siap smayang lah tadik. Mana ada kite benti !
Dia : Haha kbai. 

Dia dah pun buat appointment untuk buat HIV Test. 21hb ni kalau tak silap. Errr..kite? Mesti lah belum ! Borang nikah pun tak amek lagik. (>___<) Sebab kite tak sempat nak pergi amek. Ingat nak suruh abah tolong amekkan, tapi asek terlupa je nak pesan. Kalau HIV Test tuh, anytime boleh buat sebab boleh buat dekat Klinik Kesihatan tempat Mama kite keje. Yeay !

*Kelmarin*
Dia : Yunk, tadi Abang pergi klinik. Dah buat appointment HIV Test. 21 hb nanti.
Kite : Aik, cepatnye. Tak sabar nak kawen lettew. *senyum lebar*
Dia : Ko nak kawen ke tanak yang!
Kite : Nak! Nak! Nak!

RASA HAPPY SANGAT
BILA DIA SEMANGAT LEBEY SIKIT DARI KITE. 

SENYUM LEBAR SIKIT JOM !
(^___________________________^)


Muke bakal pengantin yang semakin berani pegang kucen.
*eleh, gambar tak de kene mengene dengan entry !*
(-.-")

Kbai. 
Esok esok kite hapdet lagik. :-P

9 comments

Lissa said...

kan kan kan? rase best je kan kalo si dia lebih excited kan bab2 cenggini. hehe. aritu kitorg wat hiv test sesame. sehari je bole dpt. ade certain tempat result dpt 2 minggu tau. pandai2 pilih la kalu nak cepat:P

ainie yusof said...

syok lettew!!!

fatin amalina husna said...

tehee..haruslar bersemangat..
have a blast kak intang..=)

salam maal hijrah..^^

Miza Yusof said...

bestnya. menghitung hari. tak lama dah tu :) selama ni silent reader reader je hari ni baru first time nak komen. terasa excited pulak tengok intan nak melangkah ke alam rumah tangga :)

Eca Dwinky Asha said...

wahh..excited beutl dak ipan tu.......xlama lagi sis.. :)

nuruashia said...

hahahaha...sys ni sweet gile! :P

Izara4eva™ said...

yg tengah baca pun turut tersenyum lebarrr.. hee

Ateynmohd said...

wahhh .
berbunge2 aty nmpk ??
bestnyeee .
smoge kekal bhgie hge ke akhir nyawa nan abang ipan sis yg super romantik tue . hehehe .

t knduri jgn lupe jmpt . huhu.

~Eizny Ejan~ said...

hehee comel tol akk ni
eh btw kucng 2 mesty ckp
lpas ni ak femes cam kak intang :D sbb msk dlm blog dia hahaha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13