Saturday, November 17, 2012

.sambungan entry sebelum ni

.

Salam.

Aci tak tajuk entry cenggitu? Huehue. Ektuali dah nantok gila pork. Baru je abes sesi me-reply email vendor-vendor kaweng. Kemaen lagik dak intang neh kan. :-P 

Lepas publish entry sebelum ni, ramai yang meset kite, tanya siapa yang mekap, siapa photographer. (-.-") Isk. Tak bace entry kite bebetul lettew. Dah habes ringkas dah kite taip kite rase. (T__T) Dah, pergi baca balik :-P Masa baru baru tunang aritu, rasanya dah habes review dah. Meh check balik dekat SINI.

UNTUK MEKAP
Salina Bridal neh, dekat muwo aje. Sesape yang duduk muwo, mesti tau punya Salina Bridal neh. Dari sebelum tunang, sampai lah dah nak kaweng neh (wek :-P), kite memang tak jemu jemu nengok gambar orang tunang dengan kaweng kat belog n pesbuk kak Salina. Sampai lah gambar kite sendirik masuk dalam belog dan pesbuk beliau. :-P 

Dan insyaAllah, untuk kaweng, pun kite amek dekat bridal yang same. Oyeah oyeah ^__^ Dah pegy nengok baju dah aritu (rasa dah pernah cerita hihi). So, nextmonth nak pergi fitting baju kot. Ngaaaaaa. :-D

UNTUK GAMBAR
Doang neh bebudak lagik. Tapi doang ada bakat dalam photography n videography. To be honest, doang yang sponsor kite punye majlis tunang aritu. Tak bayar pape pun. Ada jugak orang tanya, tak takut ke hasil nya tak cantik? Tak rugi ke? Emmm..kite ok je. :-) Sebab kalau kite tak bagi peluang dekat diaorang, cane nak tau kebolehan doang. Ye dak? BIG CLAP TO THEM ! Doang dah buktikan dah doang memang terer. Yeay ! 

Jom cuci mata nengok gambar gambar yang doang snap. Ektuali, ada lagik gambar laen. VIDEO pun ada. Tapi, doang baru pos cd gambar kat kite. Kite neh pulak, pesen tak menyabo nak tunggu yang doang pos tuh. Kuikuikui. Video plak doang cakap nak upload dekat PAGE FB doang esok. 

Oh ye. Kalau nak guna khidmat doang, boleh meset bos dia, Lisa dekat pesbuk beliau. Klik SINI yek.


Mini pelamin bajet kurang
(>___<)

Cenggini lah pesen mini pelamin buat sendirik
Huehuehue.

Ok. I love this MNG bag.
TENKIU FIANCE <3

Jenjiran yang mengaminkan :-)
Mekasih pakcik !

The hantaran.

Bakal Mak Mertua sarung cincin. ^^

Kuih ghaye dan kek untuk dia.

Ada satu je gambar dengan tunang ittew :-P

Guestbook 
(^__^)

My bestfriend :-)

With Kak Salina, Hana & Eyka.


Casio Edifice untuk yang tersayang <3

Ewah.

Terima kasih.

Tuala ni kalau nak tau, dia tanak guna lagik.
Sayang katenya. Baek ko frame je yunk.
(-.-")

I loike this picture.

Ini salah satu cekelet dekat ruangan candy buffet.

EYKAMEOW and me !

Suka lah hand bouquet neh. ^_^

Orang penting !

Keh keh. :-P

Cak !

Kemeja, baju nikah dan sampin.

MACAM TAK CAYA JE BAKAL SUAMI KITE 
SANGGUP PAKAI BAJU PINK UNTUK NIKAH !

KAH KAH KAH.  
:-D

Muke gembira. :-P

Alaa..beli kat Poh Kong aje. 
Kecit dan... err.. Murah.
(-.-")

Mama & Mak shaye !

Ehem. Suami cik Puan Hana kite melukis.

Suka shot neh !

Ini pun same !
(kemaen siap nak letak frame gambar sendirik kahkah)

THE GORGEOUS AND PARTNERS !

Macam comel pulak gambar neh.
Macam je lah tapi.
(-.-")

Dengan pengantin tak berapa baru. :-P

Cantik kan akak Salina neh. ^^

Ok. 
Yang ni pun cantik jugak. :-P

Yang ni dedua cantik. :-D 

Masa ni kite jerit !

MAK! 
JANGAN CIUM !
ABES COMOT MEKAP KITE.

Ok, tipu je.
:-P

Ok, sebenarnya nak buat tudung cenggini tapi acane ntah boleh tak jadik.
Tak pe, time kaweng nanti possibilities untuk buat cenggini tinggi. 
^_______^ 

HOI ! 
PENATNYA NAK SCROLL ! 

SEBENARNYA, 
SEMUA GAMBAR NEH DAH UPLOAD KAT FB SEMALAM.

Tapi rasanya, tak semua pembaca belog kite, adalah friend kite dekat pesbuk. So, kite share gambar-gambar yang OP kite snap dekat korang. 

Ehem. 
Terima kasih kerana sudi menengok gambar kite.
Semoga tidak muntah.
(-.-")

Ok. 
Next entry kite update video mase tunang pulak yek ! 
Jeng jeng jeng.
.
.
.
.
.
.

K nait ! :-)

MAHAP LAH KALAU ADA YANG MENYAMPAH.
INI ENTRY PROMOTE.

MEMANG PESEN CENGGINI.
(-.-")

12 comments

starzieti said...

cantiknye kak intan ! berseri2 muke. :D

tahniah ! :DD

Husna Zabidi said...

Akak! gambar last tu sweet sgt! ltak kat fb , buat dp. cun wooo :)

cik nur said...

dari hantarean make up semua nyer cantik sangat sis :) congrates yaa :)

nuruashia said...

akak cntekkkk :)

syazana amira said...

u look so beautiful sis :)

fiqkbe said...

amboi meriah nyer majlis tunang dia. nnt kawen mesti lg meriah ;) gud luck sis.

Nuryll Asma' said...

: Intan comel sgt..boleh jadikan inspiration for my wedding soon. HeHe
Intan kalau sudi, nak mintak Intan follow BLOG saya balik ye. ;)

Shahada Fauzi said...

semua gambar cantek! intan comel! ^_^

Anna Boleyn said...

kite ni dah gomok la.. haish :'(

Anw..happy for u sis. Kawen nanti jgn lupe jempot. ekekeke :p

fatin amalina husna said...

berseri-seri kak intang nih..comel je..hehe..=)

C i k R e n e x said...

Nak tengok videoooooo..cpt update..

Zila Zainal said...

cantik gambar dia. tak semestinya budak2 tak pandai amik gambar kan kan :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13