Friday, November 2, 2012

.nak tau rahsia kecantikan. ehems! :-p

.

Salam.

Lately neh, banyak sangat produk kecantikan yang jual dekat online kan kan? Dan salah satu produk yang kite nak share dengan korang adalah.................

Tadaaaaaaaaaaa.

Ni lah rahsia kecantikan ai. Ok tipu. Mesti lah rahsia kecantikan Adira. Dah terang terang gambar Adira tuh. Isk. (-_-") Cantik kan dia? Dulu dia gelap (Seperti saye -__-) Tapi sekarang cun. Err..tak kenal Adira? Zzzzzzzzz ! Pergi gugel sane !

Ektuali, produk neh kan, dia kasi cantik seluruh badan. Bukannya kat muka je. Sebab dia jenis supplement. Pil. Pastu telan. Pastu meresap dalam badan. Hah, gituh. :-P

Ni lah pil dia. 

Harga 1st time beli 1 kotak RM 240.. Lepas lepas tuh, kalau nak beli lagik, dapat murah sikit. Kalau jadik ahli, laaaaaaaaaaaagi dapat murah ! Produk ni seeloknye amik dgn produk sne utk membersihkan toksik2 dalam badan & insyaAllah dapat membuang segala penyakit.. kapsul SNE berharga RM220... Produk SNE ni sangat sangat berkesan okeyh. Mari kite sama sama kumpul duit untuk beli produk neh. Sempat lagik neh nak putih sebelum hari bahagia. Ewah. 


So, kalau korang berminat nak beli, boleh kontek kawan kite dekat emel neh. erni_marliyana@yahoo.com Cakap je korang neh kawan kite. Kompem dapat diskaun. Kuikuikui. :-P Selamat menjadi cantikkkkk ! Eh kejap. Kalau ade sebarang kemusykilan, boleh tanya dia atau tanya kite oke ! 

Kbai !

2 comments

nuruashia said...

kolegen ehh sys???
nk try jugak laa! hak3

fiqkbe said...

owh cmtu ke cara nyer nk jd putih :P heee..... semoga cantik luaran & dalaman juga ;D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13